TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Guide

Top 10: De mest læste tests i 2022

Et gigantisk TV indtager førstepladsen.

forfatter
Publiceret 31/12/2022 - 09:00

Hvis der er noget, vi selv synes, vi er gode til her på Lyd & Billede, så er det at teste elektronik.

Faktisk tester vi mellem 475 og 500 produkter om året, og det kan være hvad-som-helst. Bare det kører på strøm. Selvom vi dog koncentrerer os primært om forbrugerelektronik inden for genrene hi-fi, højttalere, hovedtelefoner, TV’er, foto, hjemmebiograf osv.

De senere år har du dog også kunnet læse tests af elbiler, elcykler og elløbehjul på www.lydogbillede.dk, ligesom vi også kigger på de vigtigste smartphones, computere, Smart Home-produkter og meget, meget mere.

Skal vi tro på trafiktallene for 2022, så har I læsere en bred smag. Én ting er I dog enige om. Et TV kan åbenbart aldrig nogensinde blive for stort! Og så er I vilde med vores årlige kåringer af “Årets Bedste” produkter i alskens kategorier.

Læs også Når kun det bedste er godt nok! Er du på jagt efter nyt grej, f.eks. TV, højttalere, mobil og hovedtelefoner – eller skal pengene bruges til opgradering af det smarte hjem eller bilparken? Her finder du de allerbedste produkter, vi har testet i år!

Herunder finder du listen over dette års ti mest læste tests på www.lydogbillede.dk. Den øverste test er den allermest læste og så fremdeles.

Top 10 - Test af forbrugerelektronik 2022

TCL 98C735

Det største TV vi har testet

Glem 85 tommer - nu hedder det 98 tommer, hvis du vil have det største TV på vejen! TCL 98C735 er et gedigent bæst af et TV, og billedkvaliteten overrasker.

Årets bedste elbiler 2022-2023

Årets bedste elbiler 2022-2023

En elbil er det rette valg for de allerfleste, som skal udskifte bilen.

Årets bedste TV'er 2022-2023

Når underholdning er i fokus

Søger du den bedste filmoplevelse, eller bedre billede til sport og spil? Så kan det være tid til at købe nyt TV. Her finder du de allerbedste, vi har testet i år!

Årets bedste højttalere 2022-2023

Højttalere i alle former

Her finder du de bedste højttalere fra året, der gik. Det være sig bærbare, stationære, aktive eller passive. Og nogle vanvittigt gode trådløse.

Årets bedste soundbars 2022-2023

Sådan får du MEGET bedre TV-lyd

De fleste TV-skærme lyder tamt og tyndt. Med en soundbar kan du opnå en massiv lydforbedring – og det behøver ikke at koste kassen!

Årets bedste hovedtelefoner og hørepropper 2022-2023

Årets bedste hovedtelefoner 2022-2023

Her er de bedste hovedtelefoner – og sådan vælger du de rigtige.

Årets bedste smart home-produkter 2022–2023

Gør hverdagen lettere med et smartere hjem

Tanken bag smart home-produkter er, at de skal lette og forenkle opgaver, som tidligere har været svære, komplicerede, kedelige eller tidskrævende.

Test af 5 soundbars med subwoofer

Få biograflyd hjemme i stuen

Er lyden fra dit TV tynd og pjevset? Vi har testet fem soundbars i mellemsegmentet, som kan kurere mager bas og give dig en fed surround-oplevelse!

Volkswagen ID. Buzz Pro

Buzz kan vende på en femøre!

Den moderne version af folkevognbussen er en ægte fuldtræffer – bortset fra ét problem.

Motorola Edge 30 Ultra

Ultra hurtig, ultra stærk

Motorola Edge 30 Ultra er det mest ambitiøse produkt fra den kinesiske mobilproducent til dato. Og mobilen lever (næsten) op til forventningerne.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Her er artiklerne, I læste mest i 2022 Det handlede om smarte hjem, elbiler, hi-fi og, selvfølgelig, Elon Musk!
Ekstern HD-surround fra EPOS EPOS GSX 1000 2nd edition er en helt igennem opdateret udgave af firmaets topmodel.
Sony CDP-101 - klassikeren vi ikke glemmer De første CD'er så dagens lys i 1982. De fleste kender historien, men den første afspiller har mange glemt.
lbpluss
Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer Uden kommercialiseringen af denne undselige højttaler var den forblevet en godt bevaret hemmelighed blandt BBC’s teknikere.
NAD 3020 - klassikeren vi ikke glemmer Den lille, brune NAD-forstærker skabte furore. Ingen havde hørt så god lyd fra en lille forstærker, som kostede så lidt.
Følg Lyd & Billede