TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Guide

Sådan bliver du iOS 14 betatester

Apple har frigivet iOS 14 i en offentlig betaversion. Prøv den nu!

forfatter
Publiceret 17/07/2020 - 11:16

I slutningen af juni lancerede Apple den nyeste version af iPhone-operativsystemet iOS.

iOS 14 kommer med adskillige spændende nyheder, herunder widgets (en funktion som Android-brugere har haft stort set altid), Picture in Picture og et nyt såkaldt App Library, der automatisk organiserer alle brugerens apps i en enkel visning.

Den helt færdige version af iOS 14 kommer først til efteråret, men hvis du har lyst til at kaste dig over det opdaterede operativsystem allerede nu, kan det sagtens lade sig gøre.

Alle kan nemlig blive betatestere for Apple og få lov til at downloade de nyeste betaversioner af firmaets styresystemer, når de bliver tilgængelige. Det gælder ikke kun for iOS, men f.eks. også for MacOS og iPadOS.

Vær dog opmærksom på, at der ER tale om en betaversion. Derfor kan der f.eks. være enkelte apps, som ikke virker, efter du har opgraderet. I Danmark gælder det bl.a. NemID og Smittestop-app’en.

Sådan gør du

Skulle du alligevel have mod på at prøve, så er det nemt at komme i gang.

1) Gå ind på websiden: Apple Beta Software Program

2) Log ind med dit Apple ID

3) Vælg iOS og derefter “enroll your iOS device”

4) Tag en sikkerhedskopi af din iPhone på din computer. Følg anvisningerne på websiden.

5) Skift til din iPhone og gå til beta.apple.com/profile for at downloade en såkaldt configuration profile

6) Gå derefter til Generelt>Softwareopdatering i dine indstillinger, hvorfra du nu kan installere iOS 14

Opdateringen kan tage op til et par timer afhængig af hastigheden på din internetforbindelse. Bemærk, at du kan følge præcis samme anvisninger for at opdatere din iPad til iPadOS 14.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Test af Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ville gerne have haft en færdig test af den nyeste Samsung-topmobil klar til jer nu. Men Samsung sagde nej. Og den koreanske mobilgigant er langt fra den eneste elektronikproducent, som lider af tvangsneuroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Følg Lyd & Billede