TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er månedsprisen for Paramount+

Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.

forfatter
Publiceret 25/02/2021 - 17:03

Med efterårets lancering af Disney+ i Norden er kampen om de attraktive streaming-abonnenter virkelig spidset til.

Netflix har (godt hjulpet af lockdown under coronapandemien) allerede passeret 200 millioner abonnenter, mens den “nye” tjeneste Disney+ nærmer sig 100 millioner – og det på kun lidt over et år.

For to dage siden udvidede Disney+ udbuddet voldsomt med det nye voksensegment Star.

Læs også Meget mere indhold på Disney+ Fra den 23. februar kan du se langt flere film og serier på Disney+ (mod en højere pris).

Som vi tidligere har fortalt, springer endnu en aktør nu på streaming-toget. Streaming-tjenesten CBS All Access relanceres snart som Paramount+ i USA og kommer til Norden den 25. marts.

Jordan Peele i The Twilight Zone, der snart kommer på Paramount+. (Foto: Paramount)

ViacomCBS har dog haft en streaming-tjeneste i Danmark under navnet Paramount+ siden 2017, men nu bliver tjenesten lanceret i resten af Norden samt 20 andre lande.

Med den nordiske lancering får abonnenterne adgang til mere end 6.000 film- og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Endnu vigtigere er, at alle fremtidige serier fra bl.a. Showtime KUN vil være tilgængelige på Paramount+.

“Paramount+ vil give forbrugerne en førsteklasses indholdsoplevelse til en pris, der er væsentlig lavere end andre streaming-tjenester, hvilket er vigtigt for både forbrugerne og distributionspartnere,” siger Kelly Day, President of Streaming, ViacomCBS Int.

I dag har Paramount+ udmeldt abonnementsprisen, der lægger sig på behageligt lave 59 kroner om måneden. Nye abonnenter vil kunne se tjenesten gratis i en syvdages prøveperiode.

Undrer du dig over, hvordan Paramount+ klarer sig prismæssigt mod de andre streaming-aktører? Læs vores komplette streaming-guide her:

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Fra den 25. marts vil Paramount+ være det eksklusive hjem for alle kommende Showtime-produktioner, bl.a. First Ladies med Viola Davis i hovedrollen som Michelle Obama. Serien får premiere på Paramount+ senere i år.

Nordisk direktør for ViacomCBS Jesper Dahl udtaler i pressemeddelelsen:

“Vi er meget glade for at være et af de første markeder i verden, der tilbyder unikke historier, ikoniske stjerner og et bjerg af underholdning til seere i alle aldre. Ikke alene har vi en unik partnerskabsmodel med TV-operatører og andre mediegiganter, vi lancerer også vores egen app direkte til forbrugerne.”

Ved lanceringen vil seerne kunne se alle tre sæsoner af den noget opreklamerede moderne westernserie Yellowstone med Kevin Costner i hovedrollen som sleben kvægbaron. Paramount+ vil have eksklusive visningsrettigheder på 3. sæson i Norden; det betyder, at lokale streaming-tjenester vil miste bl.a. Homeland og Yellowstone fra deres portefølje.

En række originale produktioner fra CBS All Access får eksklusiv premiere på Paramount+, deriblandt Guilty Party med Kate Beckinsale og The Harper House.

På grund af corona har Kate Beckinsale erstattet Isla Fisher i hovedrollen i den kommende Paramount+ serie Guilty Party. (Foto: Paramount)

Følgende eksklusive titler vil være tilgængelige fra lanceringsdagen i Norden:

 • Two Weeks to Live med Maisie “Game of Thrones” Williams.
 • Indie-komedien Everyone is Doing Great, skrevet og instrueret af James Lafferty og med Stephen Colletti (kendt fra One Three Hill) i en af ​​hovedrollerne.
 • De to første sæsoner af Jordan Peeles The Twilight Zone.
 • Den franske action-thriller Mirage.
 • Den mexicanske sci-fi-mysterie-serie Dani Who?.
 • 1. og 2. sæson af krimiserien The Coroner.
Maisie Williams i Two Weeks to Live. (Foto: Paramount)

Kommende Paramount+ Originals og eksklusive serier, der får premiere på Paramount+ i Norden, er:

 • The Man Who Fell to Earth med Chiwetel Ejiofor i hovedrollen (12 Years a Slave og The Old Guard), baseret på Walter Tevis’ roman af samme navn og den ikoniske kultklassiker med David Bowie. Serien følger en fremmed, der kommer til Jorden ved et vendepunkt i menneskehedens udvikling, og som bliver nødt til at konfrontere sin egen fortid for at afgøre vores fremtid.
 • Mayor of Kingstown, skabt af den Oscar-nominerede serieskaber Taylor Sheridan, der ser nærmere på det amerikanske fængselssystem.
 • Lioness, også fra serieskaberen Taylor Sheridan
 • The Offer, en miniserie om indspilningen af The Godfather – en af de mest legendariske film i Paramounts historie.
 • Guilty Party, serie med Kate Beckinsale i hovedrollen.
 • The Harper House.
 • Y: 1883, en prequel-serie til Yellowstone.
 • Den nye streaming-tjeneste vil også tilbyde nye originale serier som American Rust og Halo.
Halo, 1. sæson. (Foto: Paramount)

Paramount+ vil bl.a. være tilgængelig via en separat app samt ParamountPlus.com, på smartphones, opkoblede TV-enheder, iOS, Android, Apple TV, Android TV og Amazon Fire TV.

Paramount+ lover også lokalt produceret, nordisk indhold på tjenesten. Men det eneste, de hidtil har annonceret – en dansk børne-animationsserie, Hunden Ib, som allerede er vist på bl.a. DR – vidner ikke ligefrem om store ambitioner på dette område. Et felt, der domineres af Netflix og HBO.

[Læs også: Mere nordisk streaming-indhold

Netflix har siden 2016 ført an i dette ræs (Marseille) og lancerede allerede for tre år siden deres første nordiske serie, den danske The Rain (hvis 3. sæson kom sidste år).

Siden har de lanceret de norske serier Hjem til jul og Ragnarok samt filmen Kadaver plus de svenske serier Quicksand – Størst af alt og den fornøjelige Kærlighed & anarki. For nylig lancerede de den spændende danske serie Equinox – og de har allerede annonceret det næste danske projekt, den kommende serie Chosen.

HBO Nordic har til gengæld lanceret den norske serie Beforeigners, de to svenske serier Gösta og Bjørnstad samt den kommende norske Velkommen til Utmark.

Tom Cruise, her fra Prædikestolen i Norge i Mission: Impossible – Fallout. (Foto: Paramount)

Paramount+ vil også være hjemsted for nogle af verdens største filmserier såsom Mission Impossible, Indiana Jones og Godfather-trilogien, samt eksklusive streaming-premierer på film som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose og Escape from Pretoria.

Med lanceringen af Paramount+ vil streaming-markedet blive endnu mere fragmenteret, da flere og flere aktører har eksklusive rettigheder til film og serier; det være sig nye som gamle titler.

Det store spørgsmål er nu, hvad de små, nationale streaming-tjenester som TV Sumo og Viaplay i fremtiden skal tilbyde af indhold, hvis alle de store, internationale filmselskaber trækker deres indhold for at tilbyde det eksklusivt på deres egne streaming-tjenester.

Og er publikum virkelig villige til at abonnere på tre-fem streaming-tjenester?

For at du skal kunne foretage et kvalificeret valg af, hvilke streaming-tjenester du absolut bør abonnere på, har vi testet alle de store for dig. Læs guiden her!

Kommentarer

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Yellowstone er da en super serie! Opreklameret? Overhovedet ikke.

Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Se den nye Avatar-trailer Nu er teaser-traileren til James Camerons længe ventede (?) fortsættelse af megasuccesen Avatar her.
Mere svensk kærlighed på vej Til sommer kommer 2. sæson af den herlige svenske feelgood-serie.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend