Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny norsk HBO-serie: Velkommen til Utmark

HBO Nordic udsender trailer til deres nye norske dramaserie.

Skrevet af / 18/02/2021 - 15:02
Ny norsk HBO-serie: Velkommen til Utmark

HBO Nordic lancerer snart endnu en ny norsk originalserie!

Velkommen til Utmark er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson (Den eneste ene, En ganske rar mand, Kraftidioten) og instrueret af Dagur Kári. Hele 1. sæson har premiere den 18. april på HBO Nordic og består af otte episoder.

https://youtu.be/fN_lNf_Mrlg

Alle kender alle i dette øde samfund i udkanten af civilisationen. Utmark er et sted, hvor stemningen er mærkelig og vild, og gæstfrihed ikke gælder for nyankomne. Da en optimistisk skolelærer ankommer til landsbyen i håb om en bekymringsfri tilværelse i naturskønne omgivelser, indser hun snart, at den eneste, der opfører bare nogenlunde fornuftigt, er en 12-årig pige.

Velkommen til Utmark er måske nok en dyster historie om hor, ensomhed, jalousi, bedrag og nederlag. Men det er også en lidt munter historie om at acceptere sin skæbne, få det bedste ud af livet – og smugle russisk gin.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Ud over Tobias Santelmann (Beforeigners, Exit), Marie Blokhus, Alma Günther og Stig Henrik Hoff ses Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä og Eero Milonoff i andre roller.

vu2 vu3 vu4 vu5 vu6 vu7 vu8 vu9
<
>
(Foto: HBO)

Velkommen til Utmark er produceret af Finn Gjerdrum og Stein B. Kvae fra Paradox, som er en del af SF Studios, og er en originalproduktion fra HBO Europe. Executive producers for HBO Europe er Hanne Palmquist, Camilla Curtis og Steve Matthews.

1. sæson har som nævnt premiere den 18. april på HBO Nordic.

Læs også Meget mere indhold på Disney+ Fra den 23. februar kan du se langt flere film og serier på Disney+ (mod en højere pris).

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

2 kommentarer til “Ny norsk HBO-serie: Velkommen til Utmark”

 1. Hej L&B … og Tor

  Lyder som noget godt at se frem til 👍🏼😃

  En lille observation / forbedringsforslag til artiklen … for hvor velintegrerede vi end er eller gerne vil være på tværs af de skandinaviske lande, og hvor gerne vi end vil dele kultur … så er det i min optik en lille smule ‘skævt’ at remse +15 norske birolle-skuespillere op i den danske udgave af L&B … for tro mig, >99% af de danske læsere kender dem ikke. Men de er sikkert relevante nok for jeres norske læsere (læs: I ku godt ka DK-lokaliseret artiklen lidt mere ved blot at nævne de 2-3-4 hovedroller – just saying)

 2. Tor Aavatsmark

  Hej, Thomas 🙂

  Mange tak for din meget relevante feedback.

  Det er blevet bemærket – og vi vil stræbe efter at forny os.

  Hav en god weekend!

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

Scroll to Top