TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Video: Her er Samsung Galaxy Z Flip

Samsung er hullet som en si. I hvert fald vælter det ud med billeder og nu også en video af firmaets kommende klaptelefon.

forfatter
Publiceret 02/02/2020 - 16:46

Det er kun få dage siden, at vi kunne bringe de første, lækkede billeder af Samsung Galaxy Z Flip. Det er ventet, at Samsungs klaptelefon vil blive lanceret samtidig med den nye Galaxy S20-serie, og kigger man på specifikationerne, der også er blevet lækket, bliver Galaxy Z Flip på stort set alle punkter et bedre produkt end klapmobilen Motorola Razr, der er skal komme i butikkerne i løbet af denne måned.

Det var tyske WinFuture, der som de første kunne bringe specifikationer og billeder af Samsung Galaxy Flip, men nu er der dukket en video op på Twitter, som viser endnu flere detaljer.

I videoen ser man bl.a. den lille S-AMOLED-skærm på 1,06″, som sidder på fronten af klaptelefonen. Man får også et meget konkret indtryk af den 6,7″ store foldbare Dynamic AMOLED-skærm, der i følge tidligere oplysninger er fremstillet af “Ultra Thin Glass”, der skulle yde en betydeligt bedre beskyttelse end plasticfolien fra Samsung Galaxy Fold.

Lyd & Billede er naturligvis til stede ved Samsungs præsentation af de nye mobiler d. 11. februar. Og her på websiden vil du kunne følge med i, om de mange læk ramte plet, eller om Samsung har endnu flere kaniner i hatten.

Specifikationer – Samsung Galaxy Z Flip

Operativsystem: Android 10 med Samsung One UI 2
Skærm: 6,7″ foldbar 22:9 Dynamic AMOLED, Full HD+ (2636 x 1080) (primær), 1,06″ S-AMOLED (300 x 116) (front)
Processor: Snapdragon 855+ octa-core
Hukommelse: 8 GB RAM / 256 GB lager
Kameraer: 12 Mp f/1.8 + 12 Mp f/2.2 ultravidvinkel (primært) / 10 Mp f/2.4 m. autofokus (front)
Trådløst: 4G/LTE, 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
Mål og vægt: 167,9 x 73,6 x 6,9 – 7,2 mm (foldet ud), 87,4 x 73,6 x 15,4 – 17,3 mm (klappet sammen) / 183 g
Batteri: 3300 mAh, 15W hurtigopladning

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend