Search
Generic filters
 itemprop

Læk afslører specifikationerne for Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra

S20 og S20+ ligner hinanden, mens S20 Ultra får en gigantisk skærm og Samsungs bedste kamera til dato.

Samsung kan ikke holde på en hemmelighed. I hvert fald har den sydkoreanske elektronikgigant haft svært ved at holde kortene tæt ind til kroppen, når det gælder oplysninger om firmaets kommende flagskibsmobiler Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra, som bliver officielt lanceret den 11. februar.

Allerede i mandags kunne vi fortælle, at en læk havde afsløret billeder af de kommende mobiler, at produktet ville få navnet Samsung Galaxy S20 (og ikke Galaxy S11, hvilket ellers var forventet), samt at der ville komme hele tre versioner af mobilen i den nye serie, herunder altså monstermodellen Galaxy S20 Ultra.

Nu er den så gal igen. En ny læk via websiden mysmartprice.com har afsløret stort set alle specifikationerne for de tre modeller.

Et komplet overblik får du på billedet herunder:

(Screenshot: mysmartprice.com)

Specifikationerne afslører, at vi har rigtig meget at se frem til, når de nye Galaxy S20-modeller kommer i butikkerne.

3 x 120 Hz Fluid Display

Først og fremmest får hele serien 120 Hz AMOLED-skærme. Det er samme type skærm, som OnePlus netop har fortalt er på vej til deres OnePlus 8-serie, og den høje opdateringsfrekvens betyder, at brugeroplevelsen vil blive ekstremt flydende og responsiv.

Den almindelige S20-model får i øvrigt næsten samme størrelse skærm som den nuværende Galaxy S10-model, nemlig 6,2″, mens skærmen på den kommende S20+ med sine 6,7″ bliver næsten lige så stor som skærmen på den nuværende Galaxy Note 10+.

annonce

Med 6,9″ får Samsung Galaxy S20 Ultra den største skærm på en Samsung smartphone nogensinde.

annonce

Alle modellerne kommer med Android 10 samt Samsungs egen Exynos 990 7nm processor.

Lækkede billeder af Samsung Galaxy S20+ hos Twitter-brugeren OnLeaks afslører modellens kameramodul. (Foto: OnLeaks)

Vildt kamera

Den største forskel bliver der på kameraerne. S20 og S20+ kommer begge med 3x optisk zoom samt telelinse og ultravidvinkel. S20+ får en ToF-linse oven i hatten til at måle afstand og dybde.

Men for Samsung Galaxy S20 Ultra stikker det helt af. Den helt store model kommer nemlig med en primær linse på hele 108 MP, og dertil kommer angiveligt helt op til 10x optisk zoom. Det glæder vi os til at afprøve, hvis de lækkede oplysninger holder vand.

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også