TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: Haier Cube 90 Series 9

Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?

forfatter
Publiceret 04/09/2022 - 18:07

For en tech-nørd er hvidevarer virkelig kedelige. Men i de senere år er flere og flere af dem blevet klogere, og når de kan styres med en app, bliver vi lidt mere interesserede.

For eksempel når du kan bede robotstøvsugeren om at gøre rent, selv når du ikke er hjemme, eller lave dine egne kaffevarianter i den app, som du styrer kaffemaskinen med.

Haier tager den lidt længere med det køleskab, du ser her. Det er ikke det eneste med skærm på døren, men det er et af ​​meget få køleskabe med hele internettet på skærmen.

 

Haier1

Haier2 Haier3 Haier4
<
>
Fuld internetadgang, og styring af alle funktioner.

Normalt med smarte køleskabe kan du tjekke vejret, styre temperaturer og gemme beskeder eller opskrifter via en touchskærm. Her har man derimod integreret en skærm på ydersiden af lågen, som både viser, hvad du har i skabet ved hjælp af kameraer på indersiden, der viser indholdet, men som også fortæller, at det er tid til at lave noget med salaten i grøntsagsskuffen. før datoen løber ud.

En anden smart ting, vi godt kan lide, er, at du kan bestille mad, mere vin og andre ting direkte fra køleskabsdøren.

09375F19 4C66 4CE7 B761 33BA090A114B
Kameraer på indersiden viser, hvad du har i køleskabet.

Du kan også styre temperaturen indvendigt i zoner, og en af ​​de to frysere nedenfor kan i stedet bruges som køle- eller svaleskab.

Køleskabet skulle være så smart, at det kan kende forskel på en melon og en mango, og det kan ikke kun fortælle dig, hvornår dine kølevarer nærmer sig udløbsdatoen, men også hvad du har i køleskabet. Har du brug for flere mangoer, kan du tilføje dem i indkøbskurven og sende indkøbslisten til butikken.

Haier kabinettet kommer på markedet om et par måneder, den anslåede pris er omkring 4.000 Euro, og vi vil have et, selv om vi ikke har nogen anelse om volumen eller strømforbrug.

80D2529A 2605 4A48 9887 B5005246D674
Haier Cube 90 Series 9

Smarte kaffemaskiner

Smart-hjem: Bedre kaffe fra smarte maskiner

Teknologi-interesserede kaffedrikkere bør afgjort overveje en smart kaffemaskine. Smart-kaffe er bedre kaffe!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Hold styr på dit helbred Nu slipper du for at gå til lægen, når du vil have en basal helbredsundersøgelse
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Bybil på strøm City Transformer skal være et billigere alternativ til biler
Radioen som aldrig løber tør for strøm Solceller og drejehåndtag sørger for strøm til batteriet.
Et TV, du kan se på - og igennem Et TV med udsigt til omverdenen?
Følg Lyd & Billede