TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2023 – here we come!

På torsdag åbnes verdens største hjemmeelektronikmesse i Las Vegas. Vi har selvfølgelig en mand på pletten.

forfatter
Publiceret 02/01/2023 - 16:00

Jul er fint, og nytår er festligt. Men den største højtid i elektronikåret falder i den første uge af januar. Her finder nemlig den årlige CES-messe sted. Stedet er spillebyen Las Vegas, midt i Nevadaørkenen. Hvor mere end 3.100 firmaer fra i alt 173 lande viser deres nyeste produkter frem. De produkter, som i de kommende måneder vil finde vej til Danmark – og forhåbentlig til tests i Lyd & Billede.

CES 2023 åbner officielt dørene på torsdag, d. 5. januar, men meget af spændingen udløses på de to mediedage, der går forud for den egentlige messestart. Her præsenterer de største fimaer de lækkerbiskener, som de opfatter som mest banebrydende. Og alle vil helst komme først!

Las Vegas er stedet, hvor årets kommende elektronikprodukter lanceres. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Vi er med hele vejen

Lyd & Billede vil naturligvis dække så meget af messen som muligt og give læserne det største og mest relevante udvalg af nyheder, lige fra tyvstarten i morgen, og indtil CES lukker dørene igen på søndag.

Audun Hage dækker CES 2023 på første hånd. Her ses han ved afgang fra Oslo Lufthavn i morges.

Til at gøre det har vi en mand på messegulvet i form af vores egen Audun Hage, der i skrivende stund sidder i et fly på vej over Atlanten. Selv om Audun er kendt for at skrive mange ord, kan han ikke nå rundt om udvalget hos alle 3.100 udstillere alene. Så resten af redaktionen vil også løbende dække de mange lanceringer, som vi hører om via pressemateriale fra messen.

CES 2023 er også den første “normale” CES i tre år grundet den globale coronapandemi. Messen blev i 2021 holdt som et rent digitalt arrangement, og i 2022 blev den afviklet fysisk, men under hårde restriktioner og med et stærkt begrænset antal deltagere. Men nu CES tilbage i fuldt format. Og alle de største firmaer er igen til stede med gigantiske stande på messegulvet i hvert af de tre udstillingområder. Amazon, Google, Microsoft, LG, Lenovo, Sony – de er der allesammen.

Dertil kommer et stort antal mere eller mindre officielle præsentationer rundt omkring på casinohotellerne i Las Vegas.

Stay tuned!

Hvad vi kommer til at se, vil de kommende dage vise. Men vi forventer naturligvis at se større fjernsyn, hurtigere computere, klogere elbiler og smartere dimser til det smarte hjem. Bare til en begyndelse.

stay tuned, som de siger i Vegas, og følg med de kommende dage, hvor vi igen graver os ned i den største elektronikmesse verden i den skøreste by på planeten.

Las Vegas er alting – undtagen subtil! (Foto: John Alex Hvidlykke)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Hold styr på dit helbred Nu slipper du for at gå til lægen, når du vil have en basal helbredsundersøgelse
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Bybil på strøm City Transformer skal være et billigere alternativ til biler
Radioen som aldrig løber tør for strøm Solceller og drejehåndtag sørger for strøm til batteriet.
Et TV, du kan se på - og igennem Et TV med udsigt til omverdenen?
Følg Lyd & Billede