TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: Gennemsigtigt OLED-TV fra Metz

Et TV med udsigt til omverdenen?

forfatter
Publiceret 04/09/2022 - 08:00

Som sædvanlig er IFA-messen fyldt med små og store kuriositeter, og en af ​​dem er denne 55″ OLED-skærm fra Metz. Den traditionsrige tyske TV-producent viser en række forskellige modeller målrettet det europæiske marked, men det var først og fremmest denne gennemsigtige OLED-skærm, der fik de besøgende til at stoppe op.

Så vidt vi ved, producerer Metz ikke sine egne OLED-paneler, så det er en nærliggende tanke, at den gennemsigtige skærm er hentet fra eksempelvis LG Display. Den 55-tommers skærm har Full HD-opløsning (1920 x 1080) med en relativt lav pixeltæthed for at slippe nok lys igennem. Bagsiden af ​​panelet er fjernet til fordel for en gennemsigtig film. Selve billedet har en ret jammerlig kontrast, eftersom det jo er gennemsigtigt!

Transparente OLED-skærme er ikke nødvendigvis nyt: Det har både LG, Panasonic og Xiaomi etc. vist ved et par lejligheder, uden at teknologien for alvor er slået igennem.

Og hvad kan en gennemsigtig OLED-skærm bruges til? Tja, den er nok mest velegnet til reklamer, skilte og butiksudstillinger. Vi kan også forestille os, at gennemsigtige skærme kan være praktiske til en række smarte hvidevarer, køleskabe, komfurer og lignende. Det vil tiden vise!

Læs også Transparent luksus-TV Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Hold styr på dit helbred Nu slipper du for at gå til lægen, når du vil have en basal helbredsundersøgelse
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Bybil på strøm City Transformer skal være et billigere alternativ til biler
Radioen som aldrig løber tør for strøm Solceller og drejehåndtag sørger for strøm til batteriet.
Et TV, du kan se på - og igennem Et TV med udsigt til omverdenen?
Følg Lyd & Billede