TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: Sangean-radio med optræk

Solceller og drejehåndtag sørger for strøm til batteriet.

forfatter
Publiceret 04/09/2022 - 14:12

Her er radioen, du kan tage med på tur uden at bekymre dig om, at batteriet løber tør for strøm. Radioen har nemlig et opladeligt batteri, som du drejer i gang.

Sangean MMR-99 DAB+ er nærmest som en schweizisk lommekniv med flere funktioner. Udover FM, AM og DAB+ har den også indbygget Bluetooth, så du kan streame musik til den fra mobilen.

Radioen har desuden en kraftig lommelygte, som også kan sende nødblink for at varsle dem, som i værste fald må ud at lede efter dig.

465030B6 C05A 471C 9938 99189A90E706
Sangean MMR-99 DAB+

Den kompakte radioen er stærk som en skruetvinge og bygget til at være ude. Man kan også oplade mobilen fra en USB-udgang på siden, og når batteriindikatoren begynder at blinke, oplader du radioens batteri med et håndsving på bagsiden.

Så kan du holde øje med på batteriindikatoren og se, hvornår du har tilstrækkeligt med strøm til, at både radioen og lygten virker.

BC45461B 581F 4817 B825 AD081E62FF9E
Sangean MMR-99 DAB+

Et solpanel på toppen giver også strøm til batteriet. Derudover kan du ved hjælp af håndsvinget på bagsiden holde radioen i gang uden afbrydelser. I værste fald kan det være afgørende, at du kan holde dig opdateret med nyheder og samtidig holde din mobiltelefon i live, så du kan få hjælp, hvis der er behov for det.

4ED0B84F 5BE0 4567 A6B9 A492218A56B3
Sangean MMR-99 DAB+

Sangean-radioen fås i to størrelser, begge med håndsving og solpanel.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Hold styr på dit helbred Nu slipper du for at gå til lægen, når du vil have en basal helbredsundersøgelse
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Bybil på strøm City Transformer skal være et billigere alternativ til biler
Radioen som aldrig løber tør for strøm Solceller og drejehåndtag sørger for strøm til batteriet.
Et TV, du kan se på - og igennem Et TV med udsigt til omverdenen?
Følg Lyd & Billede