TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Opdag sygdomme i tide

Nu slipper du for at gå til lægen, når du vil have en basal helbredsundersøgelse

forfatter
Publiceret 06/09/2022 - 09:58

Body Comp er en næste generations smartvægt, som kan måle biomarkører med høj præcision. Angiveligt skulle den kunne give dig en information og viden, som du ellers kun ville kunne få ved professionel hjælp.

Informationen og målingerne er baseret på egenudviklede algoritmer og patenteret elektronik, med multi-frequency bioelectrical impedance analysis (BIA), som forbedrer nøjagtigheden ved måling af vægt og kropssammensætning. Med Body Comp kan du få en komplet  kropsanalyse til hjemmebrug, med indbyggede sensorer, der kan spore en række biomarkører forbundet med sundhedsrisici, som f.eks.:

  • Kropssammensætning (vægt, muskelmasse, fedtprocent, vandprocent, knoglemasse og (angiveligt) for første gang – visceralt fedt (mavefedt).
  • Kardiovaskulær analyse (hjerterytme og vaskulær alder).
  • Nervesundhed (elektrodermal respons).
Body Comp
Foto fra pressemeddelelse

Mange mennesker er klar over, hvad de skal gøre for at forbedre deres helbred. Men det er svært at vænne sig til en sundere livsstil, og svært at vide, om din indsats faktisk har en positiv effekt. Health+ hjælper folk med at forstå, hvad der har indflydelse på deres helbred – via små daglige skridt, der giver forbedrede resultater på både kort og lang sigt. Selvom ændringer i fedt- og muskelmasse eller nerveaktivitet kan tage flere måneder at opnå, kan ændringer i vægt, hvilepuls og vaskulær alder måles på blot et par uger. Body Comp og Health+ viser, hvordan disse parametre ændres ved hjælp af sunde vaner, hvilket giver folk mulighed for at overtage kontrollen med deres helbred på daglig basis, siger Dr. Shika Anand, Chief Medical Officer hos WITHINGS.

Dette er efter sigende den første alt-i-et-vægt, som kan måle både kropsfedt, visceralt fedt (mavefedt) og vaskulær alder baseret på blodkarenes fleksibilitet, samt nervesundhed ved at måle nerveaktiviteten i dine fødder.

Tilsammen kan disse beregninger hjælpe forbrugeren med bedre at forudsige risikoen for hjerte-kar-sygdomme, såsom slagtilfælde eller diabetes.

Health+ har til formål at fremme bedre sundhed via ændrede vaner

Health+ er en tjeneste, der tilbyder detaljerede analyser og værktøjer til at hjælpe den enkelte med at forbedre sit eget helbred via sundere livsstilsrutiner.

Tjenesten er baseret på videnskabelige principper, og er designet til at integrere data fra WITHINGs produkter, med Body Comp som udgangspunkt. Health+ åbner op for nye målinger, der giver et mere komplet billede af brugerens helbredssituation. Seks ugers vaneopbygningsmoduler giver brugeren mulighed for at nå sine sundhedsmål, efterhånden som de ser fremskridt i målingerne. Hensigten er således løbende forandring med synlige resultater.

Viden er magt, og for at foretage en væsentlig forandring har folk brug for en dybere forståelse af deres helbred. De skal kunne se, hvorfor dataene er vigtige, og hvordan de ændrer sig. Sammen med et team af eksperter inden for adfærdsændring, medicin, fitness og ernæring, har vi arbejdet i over et år med at fortolke markedsledende data fra WITHINGs produkter. Vi er glade for at lancere Health+ sammen med Body Comp, det første produkt, der drager fordel af avancerede sundheds- og vaneopbyggende moduler baseret på de fire søjler: søvn, ernæring, bevægelse og stressniveau, siger Mathieuf Letombe, CEO for WITHINGS.

Pris og tilgængelighed

Vi ved i øjeblikket intet om nordiske priser. Men Body Comp med et 12-måneders abonnement på Health+ vil være tilgængelig i WITHINGs netbutik fra den 4. oktober 2022, til en global udsalgspris på 209,95 USD.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Bybil på strøm City Transformer skal være et billigere alternativ til biler
Radioen som aldrig løber tør for strøm Solceller og drejehåndtag sørger for strøm til batteriet.
Et TV, du kan se på - og igennem Et TV med udsigt til omverdenen?
Hørepropper med tabsfri CD-lyd Nura lover tabsfri lydkvalitet med Bluetooth - vi har prøvelyttet.
Følg Lyd & Billede