Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

IFA 2022: LG præsenterer 97″ OLED-TV og meget mere

LG fremviser flere spændende skærme på IFA-messen, deriblandt et gedigent 97-tommers OLED-TV.

Skrevet af / 02/09/2022 - 12:44
IFA 2022: LG præsenterer 97″ OLED-TV og meget mere

LG er sammen med Samsung og TCL en af ​​de få tv-producenter med en udstilling i fuld skala på dette års IFA-messe. Den sydkoreanske producent holder til i hal 18, hvor de viser store dele af sortimentet – alt fra Smart Home-hvidevarer til rålækre TV- og gaming-skærme.

Det første, man bemærker ved indgangen, er det 97-tommers OLED-TV fra G2-serien (OLED97G2). Det er en model, vi tidligere har testet i 65 tommers-udgaven, men her er der altså tale om en væsentligt større skærm. Med 122 procent større billedareal end en 65-tommer, kan dette være en interessant model for dem, der ønsker at udskifte projektor og lærred med én lysstærk TV-skærm. Vær dog forberedt på, at prisen er pebret – omkring 25.000 euro eller tæt på 250.000 kroner.

Læs også Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!

LG viser også 88-tommer topmodellen i Z2-serien, 88Z2. Dette er LG’s flagskibsmodel med 8K opløsning, som står knivskarpt. Prisskiltet her nærmer sig også en kvart million kroner, så for langt de fleste bliver det nok ved drømmen.

DSC 4729
LG OLED88Z2 er LG’s fedeste OLED-TV med knivskarp 8K-opløsning. (Foto: Audun Hage)

Som om det ikke var nok, præsenterer LG også et 136 (!) tommer Micro LED TV. Det er ganske vist kun en prototype og nok mest tænkt som et blikfang på messen, men teknologien ser lovende ud med blændende stærk lysstyrke og kontrast. TV-skærmen er modulær, dvs. opdelt i flere skærmmoduler – så det kan ske, at der kommer mindre versioner senere.

DSC 4734
LG viste også en 136 tommers Micro-LED TV-væg. Her flankeret af Bang & Olufsens flagskibshøjttalere Beolab 90. (Foto: Audun Hage)

En anden eksotisk og mega cool skærm, som vises frem, er den nyligt lancerede gaming-skærm LG OLED Flex. LG har faktisk indrettet en hel arkade fuld af OLED-skærme, som publikum kan prøve med forskellige spillekonsoller og gaming-PC’er. Så det er tydeligt, at det er en model og et koncept, de har store forventninger til.

DSC 4603
LG OLED Flex er justerbar med 20 forskellige bøjningsgrader, og er spækket med gaming-funktioner og indstillinger. (Foto: Audun Hage)
Læs også IFA 2022: LG lancerer fleksibel OLED-skærm LG’s nye OLED-skærm er skræddersyet til gaming – og kan skifte mellem buet og flad med et tryk på en knap.

Vi fik også et glimt af den buede 45-tommers gaming-skærm 45GR95QE, som kan prale med 21:9-billedformat og WQHD (3440 x 1440 p) opløsning. Med op til 240 Hz opdateringshastighed og lynhurtig responstid (0,1 ms GTG), er dette en model, der henvender sig til hardcore gamere.

DSC 4717
LG UltraGear OLED Gaming Monitor (45GR95QE)

I en anden og mere fashionabel del af TV-udstillingen fik vi også et glimt af LG’s designmodeller, deriblandt OLED-skærmen Posé på gulvstander. 

DSC 4723
LG Posé
Læs også LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Så er det endelig messetid igen

Lige om lidt går det løs i Las Vegas

Hold styr på dit helbred

Det smarteste køleskab, vi har set

Bybil på strøm

Radioen som aldrig løber tør for strøm

Et TV, du kan se på - og igennem

Hørepropper med tabsfri CD-lyd

Glem 85", nu gælder det 98"

Så billigt får du ikke 150 tommer

JBL's soundbars kan noget helt særligt

Tjek LG's 97-tommers OLED!

Scroll to Top