Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

LG Posé LX1: Nyt OLED-TV med lækkert design

En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?

Skrevet af / 04/06/2022 - 15:03
LG Posé LX1: Nyt OLED-TV med lækkert design

LG er kendt for deres kontrastrige OLED-TV’er, og nu lancerer de en ny model i Objet-kollektionen til de designbevidste. LG har tidligere vist os modellen Easel (65Art90), som kan lænes skråt ind til væggen; den får nu selskab af lillebror Posé!

01 LG OLED at MDW
LG Posé LX1. (Foto: LG)

LG Posé LX1: Design-OLED i 42, 48 og 55 tommer

Posé er udviklet i samarbejde med det hollandske designhus Moooi og er lavet til at kunne glide ind i velindrettede hjem og stuer. Det kan stå frit i rummet på egne ben og har et øjenvenligt design med buede kanter og en afdæmpet beige farve på chassiset.

Bagpladen har en smart “lomme”, hvor man kan stille eller opbevare forskellige ting, og kablerne kan føres skjult ned gennem foden. På den måde bedrager TV’et til at reducere visuel støj.

05 LG OLED at MDW 989x719 1
LG Posé LX1. (Foto: LG)

Ud over et stilfuldt udseende skal der også være taget godt hånd om billedkvaliteten: Posé har LG’s bedste billedpanel, OLED Evo, som vi allerede har gode erfaringer med fra vores tests af 2022-modellerne OLED C2 og G2. Dermed kan vi nok forvente et lækkert billede med saftig kontrast og lysstyrke.

Læs også Ny 2021-model af The Frame Samsungs populære ramme-TV er tilbage i en ny og slankere version. 2021-modellen er et praktisk og stuevenligt TV med skarp billedkvalitet.

Og når TV’et ikke bruges aktivt til film, sport eller serie-binging, kan det skifte til galleritilstand og vise kunst eller fotografier – ikke ulig, hvad Samsung tilbyder med deres populære livsstilsmodel The Frame. Hvis du spørger os, så minder LG Posé også lidt om Samsungs The Serif, der ligeledes “står på egne ben”.

04 LG OLED at MDW 989x989 1
LG Posé LX1. (Foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG’s nyeste Lifestyle-skærme vil blive vist frem på designmessen Salone dei Tessuti i Milano fra den 7. til den 12. juni. Ifølge LG bliver Posé tilgængeligt i Europa i tredje kvartal af 2022.

Priserne kendes ikke endnu, men vi kan nok regne med, at de bliver noget højere end den “almindelige” C2-serie. Det skal blive spændende at tjekke, om TV’et er lige så smart, som det ser ud!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

0
Scroll to Top