TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

LG Posé LX1: Nyt OLED-TV med lækkert design

En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?

forfatter
Publiceret 04/06/2022 - 15:03

LG er kendt for deres kontrastrige OLED-TV’er, og nu lancerer de en ny model i Objet-kollektionen til de designbevidste. LG har tidligere vist os modellen Easel (65Art90), som kan lænes skråt ind til væggen; den får nu selskab af lillebror Posé!

01 LG OLED at MDW
LG Posé LX1. (Foto: LG)

LG Posé LX1: Design-OLED i 42, 48 og 55 tommer

Posé er udviklet i samarbejde med det hollandske designhus Moooi og er lavet til at kunne glide ind i velindrettede hjem og stuer. Det kan stå frit i rummet på egne ben og har et øjenvenligt design med buede kanter og en afdæmpet beige farve på chassiset.

Bagpladen har en smart “lomme”, hvor man kan stille eller opbevare forskellige ting, og kablerne kan føres skjult ned gennem foden. På den måde bedrager TV’et til at reducere visuel støj.

05 LG OLED at MDW 989x719 1
LG Posé LX1. (Foto: LG)

Ud over et stilfuldt udseende skal der også være taget godt hånd om billedkvaliteten: Posé har LG’s bedste billedpanel, OLED Evo, som vi allerede har gode erfaringer med fra vores tests af 2022-modellerne OLED C2 og G2. Dermed kan vi nok forvente et lækkert billede med saftig kontrast og lysstyrke.

Læs også Ny 2021-model af The Frame Samsungs populære ramme-TV er tilbage i en ny og slankere version. 2021-modellen er et praktisk og stuevenligt TV med skarp billedkvalitet.

Og når TV’et ikke bruges aktivt til film, sport eller serie-binging, kan det skifte til galleritilstand og vise kunst eller fotografier – ikke ulig, hvad Samsung tilbyder med deres populære livsstilsmodel The Frame. Hvis du spørger os, så minder LG Posé også lidt om Samsungs The Serif, der ligeledes “står på egne ben”.

04 LG OLED at MDW 989x989 1
LG Posé LX1. (Foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG’s nyeste Lifestyle-skærme vil blive vist frem på designmessen Salone dei Tessuti i Milano fra den 7. til den 12. juni. Ifølge LG bliver Posé tilgængeligt i Europa i tredje kvartal af 2022.

Priserne kendes ikke endnu, men vi kan nok regne med, at de bliver noget højere end den “almindelige” C2-serie. Det skal blive spændende at tjekke, om TV’et er lige så smart, som det ser ud!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

YouTube går vertikalt på TV-skærmen Nu kan du snart se de vertikale videoklip i YouTubes app til smart-TV.
OLED + Ambilight = større indlevelse! Philips er på banen med endnu et farverigt OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er scenen sat til en skøn filmoplevelse.
Det største TV vi har testet Glem 85 tommer - nu hedder det 98 tommer, hvis du vil have det største TV på vejen! TCL 98C735 er et gedigent bæst af et TV, og billedkvaliteten overrasker.
Når underholdning er i fokus Søger du den bedste filmoplevelse, eller bedre billede til sport og spil? Så kan det være tid til at købe nyt TV. Her finder du de allerbedste, vi har testet i år!
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Ejer du et Samsung TV? Så læs dette! Apple TV-app'en til Samsung TV streamer nu udvalgt indhold i det åbne HDR10+ format – som et alternativ til Dolby Vision.
Følg Lyd & Billede