Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Her er LG’s nye Lifestyle-TV’er

To nye modeller med frisk design lanceres lige efter nytår.

Skrevet af / 16/12/2021 - 14:15
Her er LG’s nye Lifestyle-TV’er

LG’s 2022 TV-modeller bliver egentlig først lanceret på CES-messen i Las Vegas til januar, men traditionen tro kommer LG med små “dryp” fra 2022-serien allerede nu inden jul! Vi har netop fået nyheden om deres nye Lifestyle TV-produktlinje, som angiveligt skal være udviklet til nutidens mere hjemmecentrerede liv.

De første modeller i serien hedder LG Objet TV (65Art90) og LG StanbyME (27Art10). Begge TV’er har en ret unik formfaktor, som skal bidrage til, at de lettere glider ind i interiøret.

 

LG Objet TV (65Art90)

Denne 65 tommers OLED-skærm er beklædt med en slags lærred, der kan hæves og sænkes, alt efter hvad TV’et skal bruges til. Lærredet kommer fra danske Kvadrat og fås i tre farver, Beige, Kvadrat Redwood og Green.

Når man ser TV, vil lærredet være helt nedsænket, men det kan også delvis dække skærmen, når den bruges til andre ting, bl.a. udvalgte livsstilsfunktioner. Tilstanden Line View bruger f.eks. en del af skærmen til at vise opdateret information såsom tid og dato, og kan også fungere som musikafspiller. Derudover kan den vise eksklusive stillbilleder med rum- og naturtema i galleritilstand.

Læs også Vi tester LG’s OLED-flagskib LG er tilbage med en opgraderet version af sidste års bedste og mest stilige OLED-TV! Indfrier G1 forventningerne?

65Art90 har et OLED EVO-panel samt den avancerede billedprocessor a9 Gen4, som vi kender fra topmodellen OLED G1. Men LG Objet TV har også fået et 4.2-kanals lydsystem på 80 watt, som efter sigende giver mere livlig lyd end et almindeligt TV.

Skærmen kan vægmonteres eller stilles skråt op ad væggen med en hældning på op til fem grader, fortæller LG.

 

https://youtu.be/3hAzhspzAMU

LG StanbyME (27Art10)

LG StanbyME/27Art10 er et batteridrevet (!) TV med en batterilevetid på op til tre timer. Det kan rulles rundt på et stativ med hjul og skulle være velegnet til alt fra filmkiggeri til videokonferencer. Skærmen kan drejes, vippes, roteres, hæves og sænkes, og bruges i både stående og liggende tilstand. Nærmest som en slags … tablet?

TV’et har touch-funktion og understøtter skærmspejling (Mobile Screen Mirroring) og NFC via Android og iOS, med egen holder til mobilen. Det kan også kobles til PC’en via USB eller HDMI.

Bagstykket er klædt i et tekstilmønster i den eksklusive farve Pure Beige. Når LG StanbyME ikke bruges som TV, kan det i stedet bruges til at vise kunstværker, billeder eller klokkeslet.

LG-Objet-TV-65Art90-Front-989x658 LG-StanbyME-27Art10-989x783 LG-StanbyME-Bedroom-989x659 LG-StanbyME-Kitchen-989x659 LG-StanbyME-Living-Room-989x659 LG-StanbyME-Patio-989x659
<
>
LG Objet TV (65Art90). (Foto: LG)

LG’s nye Lifestyle-TV’er vil blive præsenteret på CES 2022, hvorefter vi ved mere om pris og tilgængelighed.

Mere info: LG.com/CES2022 (fra den 4. januar kl. 17.00)

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Apple TV med tvOS 18 får understøttelse af 21:9-format

Nyt, stort og billigt TV fra Samsung

Elgiganten: Nu tager TV-salget fart!

Samsung: Nu kommer den nye The Frame-model

TCL lancerer ny TV-model med bred appel

Her er TCL C855

Her er TCL's "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV'er er nu "Made in Germany"

Kæmpe 3D-skærm fra LG

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Scroll to Top