TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Her er LG’s nye Lifestyle-TV’er

To nye modeller med frisk design lanceres lige efter nytår.

forfatter
Publiceret 16/12/2021 - 14:15

LG’s 2022 TV-modeller bliver egentlig først lanceret på CES-messen i Las Vegas til januar, men traditionen tro kommer LG med små “dryp” fra 2022-serien allerede nu inden jul! Vi har netop fået nyheden om deres nye Lifestyle TV-produktlinje, som angiveligt skal være udviklet til nutidens mere hjemmecentrerede liv.

De første modeller i serien hedder LG Objet TV (65Art90) og LG StanbyME (27Art10). Begge TV’er har en ret unik formfaktor, som skal bidrage til, at de lettere glider ind i interiøret.

 

LG Objet TV (65Art90)

Denne 65 tommers OLED-skærm er beklædt med en slags lærred, der kan hæves og sænkes, alt efter hvad TV’et skal bruges til. Lærredet kommer fra danske Kvadrat og fås i tre farver, Beige, Kvadrat Redwood og Green.

Når man ser TV, vil lærredet være helt nedsænket, men det kan også delvis dække skærmen, når den bruges til andre ting, bl.a. udvalgte livsstilsfunktioner. Tilstanden Line View bruger f.eks. en del af skærmen til at vise opdateret information såsom tid og dato, og kan også fungere som musikafspiller. Derudover kan den vise eksklusive stillbilleder med rum- og naturtema i galleritilstand.

Læs også Vi tester LG’s OLED-flagskib LG er tilbage med en opgraderet version af sidste års bedste og mest stilige OLED-TV! Indfrier G1 forventningerne?

65Art90 har et OLED EVO-panel samt den avancerede billedprocessor a9 Gen4, som vi kender fra topmodellen OLED G1. Men LG Objet TV har også fået et 4.2-kanals lydsystem på 80 watt, som efter sigende giver mere livlig lyd end et almindeligt TV.

Skærmen kan vægmonteres eller stilles skråt op ad væggen med en hældning på op til fem grader, fortæller LG.

 

LG StanbyME (27Art10)

LG StanbyME/27Art10 er et batteridrevet (!) TV med en batterilevetid på op til tre timer. Det kan rulles rundt på et stativ med hjul og skulle være velegnet til alt fra filmkiggeri til videokonferencer. Skærmen kan drejes, vippes, roteres, hæves og sænkes, og bruges i både stående og liggende tilstand. Nærmest som en slags … tablet?

TV’et har touch-funktion og understøtter skærmspejling (Mobile Screen Mirroring) og NFC via Android og iOS, med egen holder til mobilen. Det kan også kobles til PC’en via USB eller HDMI.

Bagstykket er klædt i et tekstilmønster i den eksklusive farve Pure Beige. Når LG StanbyME ikke bruges som TV, kan det i stedet bruges til at vise kunstværker, billeder eller klokkeslet.

LG-Objet-TV-65Art90-Front-989x658 LG-StanbyME-27Art10-989x783 LG-StanbyME-Bedroom-989x659 LG-StanbyME-Kitchen-989x659 LG-StanbyME-Living-Room-989x659 LG-StanbyME-Patio-989x659
<
>
LG Objet TV (65Art90). (Foto: LG)

LG’s nye Lifestyle-TV’er vil blive præsenteret på CES 2022, hvorefter vi ved mere om pris og tilgængelighed.

Mere info: LG.com/CES2022 (fra den 4. januar kl. 17.00)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend