Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Her er LG’s nye Lifestyle-TV’er

To nye modeller med frisk design lanceres lige efter nytår.

Skrevet af / 16/12/2021 - 14:15
Her er LG’s nye Lifestyle-TV’er

LG’s 2022 TV-modeller bliver egentlig først lanceret på CES-messen i Las Vegas til januar, men traditionen tro kommer LG med små “dryp” fra 2022-serien allerede nu inden jul! Vi har netop fået nyheden om deres nye Lifestyle TV-produktlinje, som angiveligt skal være udviklet til nutidens mere hjemmecentrerede liv.

De første modeller i serien hedder LG Objet TV (65Art90) og LG StanbyME (27Art10). Begge TV’er har en ret unik formfaktor, som skal bidrage til, at de lettere glider ind i interiøret.

 

LG Objet TV (65Art90)

Denne 65 tommers OLED-skærm er beklædt med en slags lærred, der kan hæves og sænkes, alt efter hvad TV’et skal bruges til. Lærredet kommer fra danske Kvadrat og fås i tre farver, Beige, Kvadrat Redwood og Green.

Når man ser TV, vil lærredet være helt nedsænket, men det kan også delvis dække skærmen, når den bruges til andre ting, bl.a. udvalgte livsstilsfunktioner. Tilstanden Line View bruger f.eks. en del af skærmen til at vise opdateret information såsom tid og dato, og kan også fungere som musikafspiller. Derudover kan den vise eksklusive stillbilleder med rum- og naturtema i galleritilstand.

Læs også Vi tester LG’s OLED-flagskib LG er tilbage med en opgraderet version af sidste års bedste og mest stilige OLED-TV! Indfrier G1 forventningerne?

65Art90 har et OLED EVO-panel samt den avancerede billedprocessor a9 Gen4, som vi kender fra topmodellen OLED G1. Men LG Objet TV har også fået et 4.2-kanals lydsystem på 80 watt, som efter sigende giver mere livlig lyd end et almindeligt TV.

Skærmen kan vægmonteres eller stilles skråt op ad væggen med en hældning på op til fem grader, fortæller LG.

 

https://youtu.be/3hAzhspzAMU

LG StanbyME (27Art10)

LG StanbyME/27Art10 er et batteridrevet (!) TV med en batterilevetid på op til tre timer. Det kan rulles rundt på et stativ med hjul og skulle være velegnet til alt fra filmkiggeri til videokonferencer. Skærmen kan drejes, vippes, roteres, hæves og sænkes, og bruges i både stående og liggende tilstand. Nærmest som en slags … tablet?

TV’et har touch-funktion og understøtter skærmspejling (Mobile Screen Mirroring) og NFC via Android og iOS, med egen holder til mobilen. Det kan også kobles til PC’en via USB eller HDMI.

Bagstykket er klædt i et tekstilmønster i den eksklusive farve Pure Beige. Når LG StanbyME ikke bruges som TV, kan det i stedet bruges til at vise kunstværker, billeder eller klokkeslet.

LG-Objet-TV-65Art90-Front-989x658 LG-StanbyME-27Art10-989x783 LG-StanbyME-Bedroom-989x659 LG-StanbyME-Kitchen-989x659 LG-StanbyME-Living-Room-989x659 LG-StanbyME-Patio-989x659
<
>
LG Objet TV (65Art90). (Foto: LG)

LG’s nye Lifestyle-TV’er vil blive præsenteret på CES 2022, hvorefter vi ved mere om pris og tilgængelighed.

Mere info: LG.com/CES2022 (fra den 4. januar kl. 17.00)

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Bang & Olufsen lancerer sit største TV nogensinde

Samsung MicroLED: Blændende billedkvalitet, men det koster ...

Smugkig på TCL's nye TV'er i Stockholm

Har du råd til denne?

TCLs 2023 TV-modeller er lige straks klare i Norden

Philips OLED-TV belønnes for fremragende design

Scroll to Top