Search
Generic filters

Technics udvider med trådløs lyd

Den kommende Ottava S SC-C50 er Technics’ mere overkommelige alternativ til testvinderen i Lyd & Billede.

Da vi testede f SC-C70, tog den os med storm. Den er egentlig mere end en højttaler, den er faktisk et helt anlæg. Med både cd-afspiller, DAB+ radio og streaming.

Den nye Ottava S SC-C50 har ikke cd-afspiller og er en ren bordhøjttaler med multirumsfunktionalitet, men propfuld af højttaler-enheder indvendig. Under den buede front finder man en subwoofer, tre mellemtoner og tre diskanter, vinklet for bedre spredning og stereoeffekt.

(Foto: Technics)

Stemmestyring

Technics bruger fire af deres såkaldte JENO Engines til at drive højttaleren, som har indbygget Load Adaptive Phase Calibration (LAPC). LAPC måler frekvenskarakteristikken og tilpasser sammen med Space Tune lyden til det rum, højttaleren står i.

S SC-C50 har Google Chromecast indbygget, og på markeder, hvor det understøttes, kan man ved hjælp af Google Assistant give talekommandoer til højttaleren. Som også er udstyret med USB-indgang, Bluetooth, Spotify, Tidal og understøttelse af netværksafspilning.

Her kan man også styre afspilningen fra mobilen og programmere ni genvejsknapper, der kan starte afspilning af playlister, skifte til en foretrukken internetradiostation eller Chromecast, med et enkelt knaptryk.

S SC-C50 måler 37,5 x 22 x 19,7 cm og er ikke nogen stor sag. Den er i øvrigt udstyret med optisk indgang til tilslutning af tv samt analog lydindgang og Ethernet til netværkstilslutning.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.