Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Kom med på ‘hemmelig’ elektronikmesse

På Elgiganten Campus introduceres kædens medarbejdere til den nyeste elektronik, så kunderne kan få den bedst mulige service.

Skrevet af / 23/05/2024 - 20:00
Kom med på ‘hemmelig’ elektronikmesse

Onsdag den 21. maj slog Elgiganten dørene op for Campus 2024, kædens interne messe for videreuddannelse af medarbejdere. Arrangementet finder sted i messehallen The Qube på Clarion Hotel nær Oslos lufthavn Gardemoen.

Campus er måske det tætteste, vi kommer på en stor nordisk elektronikmesse. Ganske vist er udstillingsstandene ikke helt på størrelse med CES i Las Vegas eller IFA i Berlin – men det er tæt på! Her kan deltagerne møde de helt store producenter som Samsung, Google og anerkendte mærker som JBL, LG, Philips, Sonos, Sony, TCL og mange andre.

Desværre er messen ikke åben for offentligheden – kun butiksansatte og særlige gæster fra branchen har mulighed for at deltage.

Messen afholdes, for at Elgigantens medarbejdere fra hele Skandinavien kan se og lære mere om de nyeste produkter, som kommer til salg i løbet af foråret og sommeren.

The Qube har et udstillingsareal på 13.000 kvadratmeter og ligger et stenkast fra Oslo Lufthavn Gardermoen. (Foto: Audun Hage)

Elgiganten Campus 2024

Campus-arrangementet er vokset i størrelse i de seneste år og dækker nu vigtige produktkategorier som TV, lyd, mobil, computere, smart home-produkter og hvidevarer/husholdningsmaskiner. Dette års Campus er den hidtil største med næsten 100 udstillere, og ca. 6.000 medarbejdere fra Elgiganten deltager.

Det store udstillingsgulv i The Qube er spækket med lyd- og lysshows, kendte logoer og mærkenavne.

DSC_3842 DSC_3844 DSC_3862 DSC_3759 DSC_3865 DSC_3841 DSC_3857 DSC_3853
<
>
(Foto: Audun Hage)

De forskellige leverandører får alle tildelt nogle vigtige minutter til at give deres præsentation til deltagerne. Det gælder først og fremmest om at holde Elgigantens medarbejdere opdateret på vigtige funktioner og salgsargumenter, men også om at skabe entusiasme omkring deres egne produkter.

De bedste præsentationer belønnes også med en score fra deltagerne, og sidst vi tjekkede, var det Google og Samsung, der lå i spidsen med deres massive »klasseværelser«.

I denne uge er der fokus på TV, lyd, mobil og computer, mens der i næste uge vil være en separat Campus-udstilling for hårde hvidevarer.

Samsung havde en stor stand og klasseværelser, herunder en separat »jungle« med fokus på AI-opgraderede mobiler og TV’er. (Foto: Audun Hage).
Vi fik også et glimt af den nye Music Frame. (Foto: Audun Hage)
Gaming på et 110« Samsung MicroLED TV? Ja tak! (Foto: Audun Hage)
TCL slog bogstaveligt talt på stortromme i år med en kæmpe stand i kinesisk stil, komplet med en ægte gong(!), som skabte masser af rabalder på messen. (Foto: Audun Hage).

TCL C855 er et nyt og prisvenligt miniLED LCD-TV, som vil kunne leveres i en bred vifte af skærmstørrelser op til 98 tommer.

 

Sony udstillede bl.a. nye Bravia-TV’er og soundbars samt lækre højttalere og hovedtelefoner i ULT-serien. (Foto: Audun Hage)

 

LG præsenterede som sædvanlig et bredt udvalg af OLED- og QNED-TV’er – heriblandt flagskibet OLED G4, som vi testede for nylig. (Foto: Audun Hage)

 

Philips var selvfølgelig også på plads med sine Ambilight- TV’er. (Foto: Audun Hage).
Sonos udstillede et bredt udvalg af deres nyeste Ace-hovedtelefoner, som vi netop har modtaget til test! (Foto: Audun Hage)

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Så er det endelig messetid igen

Lige om lidt går det løs i Las Vegas

Hold styr på dit helbred

Det smarteste køleskab, vi har set

Bybil på strøm

Radioen som aldrig løber tør for strøm

Et TV, du kan se på - og igennem

Hørepropper med tabsfri CD-lyd

Glem 85", nu gælder det 98"

Så billigt får du ikke 150 tommer

JBL's soundbars kan noget helt særligt

Tjek LG's 97-tommers OLED!

Scroll to Top