Samsung Galaxy Buds Pro kommer med lyd fra AKG

Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Samsung Galaxy Buds Pro
Annonce
Annonce
forfatter

Lyden er udviklet af AKG, som Samsung købte for godt tre år siden, men Galaxy Buds Pro er fremstillet til at passe som fod i hose i Samsungs økosystem af Galaxy-produkter.

Brugere behøver ikke at ty til manuelle justeringer, da Galaxy Buds Pro nemt kan skifte automatisk mellem enheder, for eksempel Galaxy-smartphones eller tablets. Hvis du ringer til din Galaxy S21, mens du ser en video på din Galaxy Tab S7, sætter den nye Auto Switch-funktion videoen på pause for at lade brugeren besvare opkaldet uforstyrret ved hjælp af hørepropperne. Når opkaldet er afsluttet, skifter lydforbindelsen automatisk tilbage til den enhed, hvor videoen afspilles, lover Samsung i en pressemeddelelse.

I forhold til forgængerprodukter i Galaxy-serien – som Galaxy Buds Live og de oprindelige Samsung Galaxy Buds – tilbyder Galaxy Buds Pro en mere omfattende lyd med en bas på 11 millimeter for et dybere lydbillede og en diskant på 6,5 millimeter for skarpe toner.

Bruges hørepropperne til at samtale i mobilen, adskiller brugerens stemme fra uønskede lyde ved hjælp af tre mikrofoner og en stemmeoptagelsesenhed (VPU), så man bliver hørt så klart og tydeligt som muligt. En af de ydre mikrofoner har også en høj signal-to-noise ratio (SNR), hvilket hjælper med at eliminere forstyrrende baggrundsstøj. Derudover har Samsung integreret sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimeret det område på høretelefonerne, der bliver mødt af vind, og filtrerer forstyrrende lyde, der kan være forårsaget af vind.

Galaxy Buds Pro fås i tre farver: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonerne i Galaxy S21-serien. (Foto: Samsung)

Galaxy Buds Pro tilbyder intelligent ANC-teknologi

Når brugere skal fokusere på arbejde eller ønsker at lukke verden ude for en stund, er der mulighed for at reducere baggrundsstøj med op til 99 procent eller finjustere til det ønskede niveau. Med Ambient Sound kan brugerne vælge at forstærke nærliggende lyde med mere end 20 decibel.

Annonce

Derudover fungerer funktionerne til ANC og Ambient Sound automatisk sammen og tilpasser sig omgivelserne for at optimere lydoplevelsen. Galaxy Buds Pro registrerer, når brugeren taler og kan automatisk veksle mellem at sænke og hæve den omgivende støj. Høretelefonerne slukker også automatisk for musikken, når de bemærker, at brugeren taler, selvom Ambient Sound er aktiv, eller hvis ANC er slukket.

Med ANC aktiveret kan Galaxy Buds Pro spille musik i op til fem timer på en opladning.

Pris og tilgængelighed

Galaxy Buds Pro fås i tre farver: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonerne i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgængelig på udvalgte markeder fra d. 15. januar med en vejledende pris på 1.699 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

E-bogslæser til farverige illustrationer.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skærm.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skærmen på Galaxy A52 5G kommer helt op på 120 Hz.
Xiaomi Mi 11 var den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888 processor. Nu kan mobilen snart købes herhjemme.
Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i James Bonds kamera.
De første Volkswagen ID.4 er ankommet til nordiske forhandlere. Vi har taget et hurtigt kig – og lyttet til infotainment-systemet!
Canon opgraderer EOS M50 med en række nye videofunktioner.
Rygtet vil vide, at Sony WF-1000XM4 er lige rundt om hjørnet.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV får god plads og sætter sikkerheden i fokus. Lyden er fra Bose!