Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Creative Zen Hybrid og Air lover biograflyd lige i ørene

Creatives SXFI-hovedtelefoner og -hørepropper lover et udvidet og imponerende lydbillede med Super X-Fi-teknologi.

Skrevet af / 29/06/2024 - 09:05
Creative Zen Hybrid og Air lover biograflyd lige i ørene

Creative har lanceret to nye produkter, der lover at ændre den måde, vi oplever lyd på: Creative Zen Air SXFI-hørepropper og Creative Zen Hybrid SXFI-hovedtelefoner.

Begge bruger Creatives Super X-Fi-teknologi, som har til formål at genskabe lyden fra et surroundhøjttalersystem i et par hovedtelefoner. Med en enkelt berøring kan du aktivere et tredimensionelt lydbillede og få en mere fordybende oplevelse af film, musik og spil.

Både hørepropperne og hovedtelefonerne kommer med ekstra funktioner som Hybrid Active Noise Cancellation (ANC), der blokerer for uønsket støj, og en Ambient Surround Sound-tilstand, der lader dig høre dine omgivelser, når det er nødvendigt. Bluetooth 5.3 skulle give en stabil trådløs forbindelse, og der er en tilstand med lav forsinkelse til gaming.

creative-zen-air-sxfi-1
(Foto: Creative)

Zen Air SXFI – hørepropper med lang batterilevetid

Creative Zen Air SXFI-hørepropperne har 10 mm neodymium-drivere og tilbyder op til 39 timers batterilevetid, hvoraf 12 er i hørepropperne alene, mens resten af spilletiden kommer fra lommeetuiet. Dette er med støjreduktionen slået fra, og vores erfaring er, at du kan forvente omkring 20 procent kortere spilletid, når den er slået til.

Hørepropperne er IPX5-vandafvisende og understøtter trådløs opladning.

Læs også Innovativ lyd i lommeformat Creative tager lydkvaliteten alvorligt med sine nye Aurvana Ace 2-høreapparater. Med en teknologi, der er helt ny i denne prisklasse.
creative-zen-hybrid-sxfi-01-grey
(Foto: Creative)

Zen Hybrid SXFI – former sig efter dine ører

Zen Hybrid SXFI-hovedtelefonerne har 40 mm neodymium-drivere og imponerer med op til 70 timers batterilevetid (også uden ANC). De kan foldes sammen, så de er nemme at transportere, og de understøtter også analog linjeindgang.

En særlig funktion er muligheden for at tilpasse Super X-Fi-oplevelsen til brugerens egen hoved- og øreform via en dedikeret app. Dette lover at give en endnu mere personlig og præcis lydgengivelse.

(Foto: Creative)

Zen Air SXFI og Zen Hybrid SXFI: Tilgjengelighet og pris

Begge produkter har en rimelig pris, idet Creative Zen Air SXFI koster omkring 80 euro, og Creative Zen Hybrid SXFI lige omkring 100 euro. Begge kan forudbestilles nu på Creatives hjemmeside.

Mere info: nordic.creative.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dyson lancerer sine første hovedtelefoner

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Scroll to Top