Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Klassens bedste batteritid: Audio-Technica ATH-S300BT

Vi har næppe hørt om nogen trådløse hovedtelefoner med længere spilletid end Audio-Technica ATH-S300BT. Især ikke til den pris.

Skrevet af / 19/06/2024 - 08:00
Klassens bedste batteritid: Audio-Technica ATH-S300BT

Audio-Technica har for nylig lanceret sine nyeste trådløse hovedtelefoner. Og selv om producenten ikke går af vejen for meget dyre produkter, ligger ATH-S300BT i den mest overkommelige ende af prisskalaen.

ath-s300bt_lifestyle 4-resized
(Foto: Audio-Technica)

For næsten ingenting får du et par hovedtelefoner med en påstået batterilevetid på 90 timer, hvilket sætter en ny standard for hovedtelefoner i denne prisklasse.

Læs også Held og lykke med at købe disse Audio-Technica ATH-AWKG er et nyt par high-end lukkede hovedtelefoner. Men du får svært ved at få fat i et par.

Med 40 mm-drivere loves vi en kraftfuld lydgengivelse fra ATH-S300BT med mange af detaljerne intakte. De har også digital hybrid støjreduktionsteknologi, hvilket betyder, at de bruger mikrofoner på både ydersiden og indersiden af kopperne for at opfange og fjerne mere støj.

Jeg tror, det er sikkert at sige, at støjreduktionen stadig ikke når de højeste standarder, som topmodeller som Sony WH-1000XM5, Bose QuietComfort Ultra Headphones eller Apples AirPods Max sætter. Men så længe det er fuldt anvendeligt og giver en mere behagelig fly- eller togrejse, og du kan forvise den irriterende kollega, der har valgt et støjende mekanisk klik-tastatur som sit kontorredskab, er det alt, hvad der betyder noget.

ath-s300bt accessories
Hvis du vil tilslutte en analog lydudgang, er der også et kabel til det. (Foto: Audio-Technica)

Multipoint

En anden nyttig funktion er muligheden for multipoint-forbindelse, så hovedtelefonerne kan forbindes til to Bluetooth-enheder på samme tid. Det er især nyttigt for dem, der ofte skifter mellem enheder, f.eks. mellem en bærbar computer og en smartphone.

Til gaming er der en low-delay-tilstand, som reducerer lydforsinkelsen. Det betyder, at du ikke behøver at vente et halvt sekund på, at bilen i Real Racer 3 kører ind i muren, før du kan høre det i dit øre. Der er også nogle streaming-apps, som ikke har automatisk synkronisering af lyd og video, og som udnytter den lavere forsinkelse.

Læs også Audio-Technica ATH-M50xBT Audio-Technicas overkommelige M50 har sat en slags branchestandard i deres prisklasse. Nu er de endelig trådløse. Men er det en fordel?

Det er blevet almindeligt, at hovedtelefoner understøtter stemmestyring via Siri og Google Assistant, og disse er ingen undtagelse. Desuden lover den indbyggede mikrofon klare samtaler. Det er normalt akilleshælen i de billigste hovedtelefoner, så journalisten bliver ikke automatisk overbevist uden at prøve dem først.

ATH-S300BT_desktop_03-resized
(Foto. Audio-Technica)

Komfort og brukervennlighet

Hovedtelefonerne er angiveligt lavet med tanke på brugervenlighed og komfort. De kan f.eks. foldes sammen, hvilket gør dem nemme at have med. ATH-S300BT fås i to farver, sort og beige, med et terrazzo-marmoreret mønsterdesign for et mere stilfuldt look.

Læs også Med en kilopris som safran Japanske Audio-Technica tager den hele vejen med en rørforstærker i topklasse. Prisen på Narukami HPA-KG NARU vil du slet ikke kende ...
ath-s300bt_black ath-s300bt_beige ath-s300bt_black 2 ath-s300bt_beige 2
<
>
(Foto: Audio-Technica)

Audio-Technica ATH-S300BT: Pris og tilgængelighed

Prisen på ATH-S300BT er måske den største overraskelse: Den er sat til 969 kroner. Det er omkring en flad 10-krone pr. times batteritid! Selv om de ikke kan konkurrere med topmodellerne på alle områder, bør kombinationen af den lange batterilevetid, de forhåbentlig gode støjreducerende egenskaber og de brugervenlige funktioner gøre ATH-S300BT til en stærk konkurrent i det lavere segment af hovedtelefonmarkedet.

Mere info: audio-technica.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Scroll to Top