Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Beyerdynamic Verio 200: Åbne hørepropper – en ny måde at lytte på

Beyerdynamic har afsløret sin seneste kreation, Verio 200-hørepropperne. Den adskiller sig fra andre med sit åbne design.

Skrevet af / 25/06/2024 - 08:05
Beyerdynamic Verio 200: Åbne hørepropper – en ny måde at lytte på

Med Verio 200 udfordrer Beyerdynamic den konventionelle tankegang om hørepropper. I stedet for at isolere brugeren tillader det åbne design en kontrolleret mængde af omgivende lyd at trænge igennem. Det skal give en mere naturlig lytteoplevelse, samtidig med at det sikrer brugerens sikkerhed og bevidsthed om omgivelserne.

“Med VERIO 200 ønsker vi at nedbryde barrieren mellem lytteren og omverdenen,” siger Dr. Anna Schmidt, chefingeniør hos Beyerdynamic. “Vores vision er at give en lydoplevelse, der beriger, snarere end erstatter, brugerens daglige liv.”

PIC_VERIO 200_lifestyle
(Foto: Beyerdynamic)

Avanceret lydteknologi møder brugervenlighed

Kernen i Verio 200 er Beyerdynamics patenterede True Response-driverteknologi. Med en frekvensrespons på 5 Hz til 40 kHz lover disse hørepropper en lydgengivelse, der er både præcis og fyldig.

Komforten er i centrum med behagelige materialer, ergonomisk designede hørepropper og en let ørekrog, der giver en sikker pasform.

PIC_VERIO 200_24-04_explosion-5K-black-WHITE_v1
(Illustration: Beyerdynamic)

Lydkvalitet for alvor

Verio 200 understøtter lydforbedrende codecs som aptX HD, og AAC er også på plads til iPhone-brugere.

Derudover har hørepropperne multipunktsforbindelse, så de kan forbindes til to enheder samtidig. Både mobiltelefon og tablet, for eksempel.

Læs også God lydkvalitet Beyerdynamic laver fantastiske hovedtelefoner, så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at de også kan lave fantastiske trådløse hørepropper.

To integrerede mikrofoner med såkaldt cVc-teknologi (der gives ingen yderligere forklaring på, hvad det betyder) sikrer den bedste stemmekvalitet under samtaler, selv udendørs og i relativt støjende omgivelser. Støj udefra registreres og filtreres fra, så stemmen sendes klart og tydeligt til modtageren i den anden ende.

Der findes også en app med personlig lydtilpasning og EQ-indstillinger.

Læs også Disse hørepropper bliver aldrig svedige Sony introducerer et helt nyt koncept med de åbne hørepropper LinkBuds.

Konkurrenter

Selv om åbne hørepropper er ret specielle, er de ikke noget nyt. Og vi taler ikke om plastikhørepropperne fra 1980’erne og 1990’erne, men om det faktum, at flere virksomheder allerede er begyndt at lancere åbne hørepropper igen. Sony var nok først med sine LinkBuds. Så er der Huawei, JBL og Bose, som alle har deres egne modeller. Apple skal også lancere opdaterede AirPods i september, og det ville ikke overraske os, hvis der er en åben version på vej.

Åbne hørepropper er dog stadig et relativt smalt marked, da støjreduktion stadig er en af de mest efterspurgte funktioner i hørepropper. De åbne af slagsen giver det modsatte.

PIC_VERIO 200_24-04_front-stacked-5K-group_v1
(Foto: Beyerdynamic)

Beyerdynamic Verio 200: Tilgængelighed og pris

Verio 200 kan bestilles fra 1. juli 2024 med en vejledende udsalgspris på 199 euro. Vi gætter på at det vil give en dansk pris på godt 1500 kroner.

Mere info: beyerdynamic.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

1 kommentar til “Beyerdynamic Verio 200: Åbne hørepropper – en ny måde at lytte på”

  1. Hvor køber andre BeyerDynamics gear, det er kun deres egen side der indtil videre har lagt dem op, men der leveres ikke til Danmark.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dyson lancerer sine første hovedtelefoner

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Scroll to Top