Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Rygte: Snart kommer Bose QuietComfort Ultra

Hvis rygterne taler sandt, kan dette blive Boses bedste hovedtelefoner nogensinde.

Skrevet af / 14/08/2023 - 17:03
Rygte: Snart kommer Bose QuietComfort Ultra

Bose er på vej med en ny serie støjreducerende hovedtelefoner: Det skriver blandt andre The Verge, Engadget og Mysmartprice, som angiveligt har opsnappet “lækkede” informationer om de nye hovedtelefoner med det selvsikre modelnavn QuietComfort Ultra.

Bose har et solidt ry for støjreducerende hovedtelefoner, og både QuietComfort-seriens hovedtelefoner og hørepropper er et populært valg blandt musikelskere på farten. Når det er sagt, er der masser af konkurrenter, og den senere tid har den amerikanske producent fået konkurrence fra Sony WH-1000XM5 og WF-1000XM5, for ikke at nævne Apple og deres AirPods Max og AirPods Pro.

Læs også Endelig kan du gøre dette med Sony-flagskibet WH-1000XM5 Sony WH-1000XM5 er blevet opdateret med nye funktioner, heriblandt LDAC og multipunkt - samtidig!

Bose QuietComfort Ultra: Bedre støjdæmpning, bedre lyd og færre knapper?

Bose har længe arbejdet på afløseren til den nuværende QuietComfort 45, men nu skulle de altså være på vej: Ifølge rygterne kan vi forvente op til 24 timers batterilevetid, bedre støjreduktion og lyd, der er tilpasset formen på dine ører.

Den måske største nyhed er dog, at de nye hovedtelefoner fra Bose – angiveligt – vil understøtte Spatial Audio, eller “rumtilpasset lyd”, som det også kaldes. Det betyder, at vi nok kan forvente, at de nye modeller vil fungere bedre med moderne soundtracks og musik i Dolby Atmos-format. Bose kalder angiveligt denne funktion for Immersive Audio.

De nye Ultra-modeller kommer i sort og hvid og får en mere glat og ren formfaktor med færre knapper end forgængerne. De lækkede billeder viser blandt andet en tynd strimmel eller “volumenskyder”, hvor du justerer lydstyrken ved at trække fingeren langs linjen.

De nye Bose QuietComfort Ultra ligner forgængerne QC45, men har et glattere design med færre knapper. (Foto: Bose/OnLeaks/Mysmartprice)

 

Bose QuietComfort Ultra Earbuds

Vi kan også forvente opgraderede hørepropper: Bose QuietComfort Ultra Earbuds kan blive efterfølgeren til QuietComfort Earbuds II, som vi testede for nylig. Vi var relativt tilfredse med lyden, men fandt ud af, at Bose har et stykke arbejde foran sig, når det gælder brugervenligheden i selve app’en. Lad os håbe, at Bose har gået et par interne runder med den siden sidst.

Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle
Foto: Bose
Læs også Sommermusik lige i øret Træt af AirPods Pro? Vi tester ni alternativer. Hvilke giver den bedste lyd i sommervarmen?

Pris og tilgængelighed

Bose QuietComfort Ultra og Ultra Earbuds er ikke blevet officielt lanceret endnu, så det er svært at fastslå en præcis pris og frigivelsesdato. Rygterne siger dog, at de nye modeller kommer på markedet i september, og at de kommer til at koste omkring 500 euro (ca. 3.700 kr.) for hovedtelefonerne og 350 euro (ca. 2.600 kr.) for hørepropperne.

Om de nye Bose-modeller er pengene værd eller ej, håber vi at kunne fortælle dig mere om, når vi engang får fingrene i testeksemplarerne!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top