Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Focal Bathys Dune – hovedtelefoner i «ørkenfarve»

Samtidig med den nye farve får de fabelagtige hovedtelefoner fra Focal en helt ny funktion.

Skrevet af / 18/09/2023 - 13:50
Focal Bathys Dune – hovedtelefoner i «ørkenfarve»

Hvis du spørger os, hvilke der er markedets bedste støjreducerende hovedtelefoner, så kommer det an på. Sony WH-1000XM5 leverer stadig den allerbedste støjreduktion. Men tænker du på, hvilke hovedtelefoner der giver den allerbedste lyd og samtidig har en rigtig god støjreduktion, vil vi nok svare Focal Bathys.

Focal Bathys Dune lifestyle 5- enhanced Focal Bathys Dune lifestyle 4- enhanced Focal Bathys Dune lifestyle 3- enhanced Focal Bathys Dune lifestyle 2- enhanced
<
>
Foto: Focal

Og hvis det mørkegrå metalliske design ikke lige er dig, er de helt nye Bathys Dune måske mere i din smag. Designet kommer mere til sin ret med den ørkeninspirerede, lysbeige finish, og det udstansede mønster, der dækker ydersiden af ørekopperne, fuldender looket på meget smagfuld vis, hvis du spørger os.

Focal Bathys Dune 3
Foto: Focal

Tilpasser sig din hørelse

Lyden og støjreduktionen er lige så god som i den almindelige version. Derudover er der tilføjet en ny funktion, som heldigvis også kommer til den eksisterende version af Bathys.

Læs også Forbasket godt nyt fra Focal Focal Bathys er et 'must have’-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støjreduktion.

Det drejer sig om en to-trins høretest, hvor hovedtelefonerne tester brugerens hørelse og tilpasser lyden derefter.

Focal kalder høretilpasningen for Mimi, og du kan slå den til og fra, som du vil, ligesom du kan vælge, hvor mange procent af den, der skal blandes med det “tørre” signal fra Bathys. Hvis du bruger din egen EQ (se vores EQ-anbefaling her), kan du stadig blande høretilpasningen ind i ønsket mængde.

Focal Bathys Dune 7 Focal Bathys Dune 6 Focal Bathys Dune 5 Focal Bathys Dune 4 Focal Bathys Dune
<
>
Foto: Focal

Focal Bathys Dune: Pris og tilgængelighed

Focal Bathys Dune fås nu og koster det samme som de almindelige Bathys, dvs. 6.290 kroner. Det er mange penge, men vi synes, de er pengene værd, hvis du er særligt interesseret i god lyd.

Mere info: focal.com

Læs også … koste hvad det koste vil Mark Levinson laver ikke billige ting, og de har ikke tænkt sig at begynde nu - med deres første trådløse, støjreducerende hovedtelefoner. Men hvor gode er de?
Læs også B&W's mest eksklusive lever op til forventningerne Med Px8 har Bowers & Wilkins finpudset alle kvaliteterne fra Px7 S2. Det er dækket op til ægte hi-fi-lyd uden ledning!
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top