Nyhed

Apple AirPods 3 lanceres (måske) 18. maj

Ifølge flere medier er Apple ikke helt færdig med dette forårs produktlanceringer.
Apple AirPods 3
forfatter

Det er blot få uger siden, Apple lancerede en hel syndflod af nye produkter – herunder både en ny iPad Pro og en ny iMac med M1-chip, en ny Apple TV samt Apple AirTag.

Men ét meget populært Apple-produkt blev ikke nævnt i forbindelse med det store arrangement i slutningen af april, nemlig de trådløse hørepropper AirPods.

Nu tyder meget imidlertid på, at ventetiden er ovre, for ifølge en kendt Twitter-bruger ved navn @LukeMiani, som nok har hundredtusindvis af følgere på Twitter og YouTube, men ikke tidligere har været kendt for at lække oplysninger om nye Apple-produkter, påstår hårdnakket, at Apple vil lancere AirPods 3 d. 18. maj. Det skriver Appletrack.com.

Ifølge mediet er det sandsynligt, at Apple blot annoncerer lanceringen af de nye AirPods via en pressemeddelelse, hvilket ville forklare, hvorfor Apple ikke har udsendt invitationer til noget arrangement i begyndelsen af den kommende uge.

2021031211134829 2021031211135050 2021031211135014 2021031211135176
<
>
Billede af AirPods 3 via gizmochina.com.

Appletrack.com kunne allerede i begyndelsen af marts vise billeder af de kommende AirPods, der for så vidt angår design og udformning kommer til at ligne en mellemting mellem AirPods 2 og AirPods Pro. Dog uden aktiv støjreduktion.

Apple Music Hi-Fi

I samme ombæring skriver Macrumors.com i deres artikel om AirPods 3, at Apple også er på vej med en high-fidelity-version af firmaets musikstreamingtjeneste Apple Music.

Meget andet ved vi ikke i skrivende stund, bortset fra at den højopløste musik-streaming formentlig kun vil kunne benyttes på kompatible enheder såsom AirPods Pro og AirPods Max.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.