Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

HMD Global lancerer Nokia T20

Producenten lover et alsidigt produkt med en lang batterilevetid.

Skrevet af / 06/10/2021 - 13:54
HMD Global lancerer Nokia T20

Vi skal helt tilbage til 2014 og den tid, hvor Nokia-mobiler blev produceret af Microsoft, for at finde den sidste tablet med Nokia-navnet på bagsiden. Der var dengang tale om Nokia N1, som formedelst blot 1.500 kroner kom med for dengang ret imponerende specifikationer såsom en 64-bit Intel quad-core processor, 2 GB RAM og en 7,9″ skærm med en opløsning på hele 2048 x 1536 pixels.

Spoler vi tiden syv år frem, befinder vi os i nutiden, hvor HMD Global – det firma, som i dag producerer Nokia-smartphones – netop har lanceret den første tablet siden Nokia N1. Den nye tablet har fået navnet Nokia T20, og faktisk koster den spritnye tablet ikke ret meget mere end sin forgænger. Til gengæld er specifikationerne blevet lidt bedre.

Nokia T20
Den nye Nokia-tablet koster mellem 1.699 og 1.999 kroner. (Foto: HMD Global)

Således kommer Nokia T20 med Android 11, 4G/LTE, 10,4″ skærm med 2K-opløsning, 3 eller 4 GB RAM samt 32 eller 64 GB indbygget lager (der kan udvides med op til 512 GB vha. microSD-kort), 8 MP kamera samt 5 MP selfie-kamera, og under hjelmen drives værket af en octa-core Unisoc Tiger T610 processor.

Nokia T20 har et batteri på hele 8200 mAh, ligesom den er IP52-certificeret, hvilket betyder, at den er støv- og stænk-sikker.

HMD Global giver desuden garanti for tre års sikkerhedsopdateringer og to års opgradering af styresystemet.

Overvåg dit barn!

Nokia T20 leveres med Google Kids Space, en beskyttet børnetilstand, hvor børn kan udforske apps, bøger og videoer for at pleje deres nysgerrige sind, som det hedder i pressemeddelelsen.

Nokia T20
Med Google Kids Space lover HMD Global, at du kan overvåge … undskyld, beskytte dine børn. (Foto: HMD Global)

Google Kids Space fungerer parallelt med dit barns Google-konto, som forældre kan hjælpe med at administrere med Family Link Forældrekontrol.

Nokia T20 er desuden certificeret i henhold til Googles Android Enterprise Recommended-program (AER), der opfylder Googles enterprise-krav og dermed anbefalet til virksomhedsbrug.

Den nye tablet fungerer også med HMD Enable Pro, forretningsløsningen til mobilitetsstyring (MMS) for virksomheder, der er designet til let brug og håndtering af implementerede enheder.

Pris og tilgængelighed

Nokia T20 kan forudbestilles i Danmark fra i dag i farven Ocean Blue. Den tilbydes i følgende hukommelseskonfigurationer:

3 GB / 32 GB WiFi og 4 GB / 64 GB LTE/WiFi til en pris på henholdsvis 1.699 og 1.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

Nej, Samsung Galaxy S22 får ikke nye AI-funktioner

0
Scroll to Top