Search
Generic filters
Gruppetest

Golden oldies fra OnePlus

 itemprop
GruppetestGolden oldies fra OnePlus

Golden oldies fra OnePlus

OnePlus er på vej med ny flagskibsmobil. Derfor er der snart mange penge at spare på de tidligere modeller. Her er de tre bedste.

Lige efter påske lancerer kinesiske OnePlus mindst to mobiler i sin nye OnePlus 8-flagskibsserie.

Helt sikkert er det, at de nye mobiler kommer med 5G, ligesom OnePlus allerede for flere måneder siden offentliggjorde, at i hvert fald Pro-modellen ville komme med 120 Hz såkaldt Fluid Display og 2K-skærmopløsning.

Dertil kommer bevægelsesudjævningsteknologi, MEMC (motion estimation and motion compensation), som er designet til at få videoer til at se bedre ud ved at øge antallet af frames i billedet.

For godt en uge siden kunne vi fortælle om en kæmpe læk, som afslørede en række specifikationer for to af de kommende modeller, OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Bl.a. at begge modeller kommer med Snapdragons nye 865 SoC processor med 5G samt at OnePlus 8 Pro får 30W trådløs opladning.

annonce

I mandags sendte OnePlus så en pressemeddelelse, der annoncerede, at firmaet vil åbne en online Pop-Up-butik, lige efter den officielle lancering af de nye mobiler, som finder sted d. 14. april kl. 17.

annonce
OnePlus’ online Pop-Up-butik åbner tirsdag d. 14. april kl. 18. Der er begrænset udvalg af de nye modeller, og salget sker efter først-til-mølle princippet. (Foto: OnePlus)

Online-butikken går online præcis kl. 18 på tirsdag og giver de mest ivrige forbrugere mulighed for at købe den nye mobil hurtigst muligt. Produktet vil så blive sendt afsted til køberen sammen med lidt andre goodies fra OnePlus allerede dagen efter, onsdag d. 15. april.

Spar penge på tidligere modeller

Med andre ord er der meget at glæde sig til for fans af OnePlus’ mobiler, men det er der også for andre, der gerne vil have en OnePlus-mobil, men måske ikke behøver det nyeste nye og samtidig gerne vil spare lidt penge.

Blot fordi OnePlus 8-serien snart rammer butikkerne, forsvinder de tidligere modeller nemlig ikke fra markedet. Og både OnePlus 7 Pro, som kom for et år siden, men især OnePlus 7T-serien, der kom i efteråret, er stadig fremragende produkter, som nu kommer til at falde i pris.

Allerede nu er OnePlus 7T faldet 15% i pris siden lanceringen, mens OnePlus 7 Pro i skrivende stund er 25% billigere end for et år siden.

annonce

Når OnePlus 8-serien kommer på markedet er der god grund til at tro, at de tidligere OnePlus-modeller vil blive endnu billigere, hvilket vil sige, at man kan sikre sig en fantastisk mobil til en virkelig god pris.

Vi har selvfølgelig testet de tre bedste OnePlus-mobiler fra de sidste 12 måneder. Læs vores tests herunder, før du beslutter, hvilken model du vil købe.

Hvis du vil følge lanceringen af OnePlus 8-serien kan du gøre det her.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

   data-srcset

  OnePlus i stedet for Huawei?

  OnePlus 7 Pro
  OnePlus 7 Pro er mobilen, du skal vælge i stedet for topmodellerne fra Apple, Huawei og Samsung. Læs hvorfor her.
   data-srcset

  Racermobil fra OnePlus og McLaren kører fra alt og alle

  OnePlus 7T Pro McLaren
  OnePlus 7T Pro McLaren er blandt de første smartphones med Android 10. Men mobilen byder på flere forbedringer, som gør den endnu mere suveræn end forgængeren.
   data-srcset

  Prisbillig præstation

  OnePlus 7T
  Snublende tæt på Pro-modellen, der kun er et halvt år gammel, og i nogle tilfælde bedre.

  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til Golden oldies fra OnePlus

  (Foto: Motorola)

  Motorola skulle have ventet med at lancere denne mobil

  Tålmodighed er en dyd, som Motorola desværre ikke har lært. Den ellers udmærkede Motorola Edge+ lider under flere unødvendige fejl, og et lidt kluntet design hjælper ikke på helhedsindtrykket.

  (Foto: Huawei)

  En glimrende mobil du aldrig må købe!

  Huawei P40 Pro skulle have været årets bedste kameramobil. I stedet betyder især ét problem, at de fleste bør gå i en stor bue uden om denne mobil.

  (Foto: OnePlus)

  Spar penge på disse tre OnePlus-mobiler

  OnePlus er på vej med ny flagskibsmobil. Derfor er der snart mange penge at spare på de tidligere modeller. Her er de tre bedste.

   data-srcset

  Tre telefoner du ikke kan slå ihjel

  Har du brug for at køre apps på stilladset, eller vil du bare passe din Facebook på fjeldvandringen? Så har du brug for en robust smartphone.

   data-srcset

  Udviklet eller indviklet?

  En imponerende opvisning i, hvad der er teknisk muligt i dag, men næppe et fornuftigt valg.

   data-srcset

  Konsollen er også en mobil

  Anden generation af Asus’ gamer-mobil er topklasse – og forbeholdt de få.