Search
Generic filters

OnePlus 8-serien satser på 5G

Grundlægger og adm. direktør for OnePlus mener, at tiden til 5G er inde.

I et eksklusivt interview med tech-mediet CNET løfter Pete Lau, grundlægger og adm. direktør for den kinesiske mobilproducent, OnePlus, lidt af sløret for den kommende OnePlus 8-serie.

“Fremadrettet satser vi stærkt på 5G,” siger han til CNET.

Allerede i 2019 lancerede OnePlus 5G-versioner af OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro McLaren Edition, men i 2020 kan vi i følge Pete Lau se frem til, at alle produkterne i den kommende OnePlus 8-serie vil understøtte 5G.

5G paneldebat på MWC 2019 med Pete Lau, CEO for OnePlus (til venstre) og Cristiano R. Amon, direktør for Qualcomm (i midten). Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

Nu bliver OnePlus-brugerne taget med på råd

I følge CNET kan vi forvente at se de nye OnePlus 8-mobiler i løbet af april måned, herunder muligvis en helt ny Lite-version ved siden af de forventede OnePlus 8- og OnePlus 8 Pro-modeller.

Som alle tidligere OnePlus-smartphones vil også OnePlus 8-serien blive baseret på firmaets egen OxygenOS-brugerflade. Og i år er der gode chancer for, at platformen vil byde på funktioner foreslået af brugerne.

OnePlus har nemlig op til lanceringen af de nye mobiler lanceret det såkaldte IDEAS-program, der gør det muligt for OnePlus-fans at komme med input til forbedringer til styresystemet OxygenOS.

Med den nye platform IDEAS kan OnePlus-brugere komme med forslag til forbedringer til software-oplevelsen på OnePlus samt dele deres tanker og kreative ideer til fremtidige funktioner.

Alle med en OnePlus-brugerkonto kan præsentere en ny idé eller forslag og samtidig støtte andre ved at stemme på deres ideer.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.