Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus 8-serien satser på 5G

Grundlægger og adm. direktør for OnePlus mener, at tiden til 5G er inde.

Skrevet af / 10/03/2020 - 13:59
OnePlus 8-serien satser på 5G

I et eksklusivt interview med tech-mediet CNET løfter Pete Lau, grundlægger og adm. direktør for den kinesiske mobilproducent, OnePlus, lidt af sløret for den kommende OnePlus 8-serie.

“Fremadrettet satser vi stærkt på 5G,” siger han til CNET.

Allerede i 2019 lancerede OnePlus 5G-versioner af OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro McLaren Edition, men i 2020 kan vi i følge Pete Lau se frem til, at alle produkterne i den kommende OnePlus 8-serie vil understøtte 5G.

5G paneldebat på MWC 2019 med Pete Lau, CEO for OnePlus (til venstre) og Cristiano R. Amon, direktør for Qualcomm (i midten). Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

Nu bliver OnePlus-brugerne taget med på råd

I følge CNET kan vi forvente at se de nye OnePlus 8-mobiler i løbet af april måned, herunder muligvis en helt ny Lite-version ved siden af de forventede OnePlus 8- og OnePlus 8 Pro-modeller.

Som alle tidligere OnePlus-smartphones vil også OnePlus 8-serien blive baseret på firmaets egen OxygenOS-brugerflade. Og i år er der gode chancer for, at platformen vil byde på funktioner foreslået af brugerne.

OnePlus har nemlig op til lanceringen af de nye mobiler lanceret det såkaldte IDEAS-program, der gør det muligt for OnePlus-fans at komme med input til forbedringer til styresystemet OxygenOS.

Med den nye platform IDEAS kan OnePlus-brugere komme med forslag til forbedringer til software-oplevelsen på OnePlus samt dele deres tanker og kreative ideer til fremtidige funktioner.

Alle med en OnePlus-brugerkonto kan præsentere en ny idé eller forslag og samtidig støtte andre ved at stemme på deres ideer.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top