TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

TEST: Supra Zero-TX

Mest for pengene

Hvis du kan leve uden støjreduktion, kan det næppe gøres bedre til prisen end Supra Zero-TX.

Karakter
Supra Zero-TX
forfatter
Publiceret 29/10/2021 - 16:05
Lyd & Billede mener
Benhård bas, behagelig lyd.
Lidt mørk diskant på visse typer musik.
Specifikationer
  • Type: Helt trådløse hørepropper
  • Bluetooth: 5.0
  • Resistens: IPX4
  • Codecs: AAC, SBC
  • Batterilevetid: 5 timer + 25 timer fra etui
  • Vægt: 7,8 g + 33 g etui
  • Opladning: USB-C
  • Web: soundbysweden.com

Med IPX4-mærkning fungerer Supra Zero-TX i let regn og kan også tåle lidt sved. Med en vægt på kun 3,6 gram pr. høreprop er de blandt de letteste på markedet, og understøttelse af lyd-codec’en AAC giver bedre lyd via Bluetooth med både Android og iPhone.

Læs også Kongen af bas Supra har taget deres glimrende billige hørepropper og givet dem aktiv støjreduktion – og endnu længere batterilevetid. Prisen er så også højere.
Supra Nero-TX Pro GeirNordby

Hørepropperne kobles til mobilen ved bare at tage dem ud af etuiet. Som oplades med USB-C, der er hurtigere end Micro-USB. Spilletiden er meget tilfredsstillende med fem timer i hørepropperne og yderligere 25 timer fra etuiet.

Supra Zero-TX SPREAD
(Foto: Sound By Sweden)

Lyden af Supra Zero-TX

Lydmæssigt er der kun positivt at sige om Zero-TX. Fra den fyldige guitarlyd på Billie Eilish-nummeret “Your Power” til den lækre energi i basrytmerne på “Lost Cause”.

Akustisk musik gengives med en stor og fysisk bas, mens diskanten ikke er så overdrevet sprød og på grænsen til pågående som med Belkin SoundForm.

At diskanten kan opleves som lige lovlig tilbagelænet på Supra og slet ikke i samme liga som Sony WF-C500, tilgiver vi dog, så underholdende og samtidig behageligt, som de spiller. Simpelthen et par glimrende hørepropper, der giver vanvittig meget for pengene.

Også i denne test:

Skullcandy Dime

Flot lyd til prisen

Skullcandy Dime er små, fikse hørepropper med et etui, der ikke fylder meget i lommen. God lyd har de også, men batteriet er straks en anden historie …

Afbalanceret lyd, gode detaljer i diskanten og flot tryk i bassen.
Mangler lidt vægtløshed i toppen. Batterilevetiden er dårligst i klassen, og ladetiden er lang med Micro-USB.

Feel Nanobuds Air

Premium-følelse skuffer

Det første møde med Feel Nanobuds Air er det lækre runde, aflange etui. Derfra går det ned ad bakke.

Flot, afrundet og meget kompakt etui med passende tyngde til at give premium-følelse. Gode lyd-codecs og USB-C-opladning. Klar lyd på vokaler og tale.
Alt for tynd lyd.

Jabra Elite 3

Næsten fuldt hus

Der mangler nærmest ingenting på Jabra Elite 3.

Neutral og naturtro klangbalance. Godt med detaljer i lyden. Lydgennemslip, genfinding med GPS – og desuden imponerende batterilevetid.
Bassen kunne have været mere livlig, og lydniveauet lidt højere. Forudindstillede lydvalg er der, men kan ikke vælges i app’en.

Belkin SoundForm True Wireless

Et trygt køb

Belkin SoundForm gør, hvad de skal, og balancerer kvalitet og budget på vellykket vis.

Fyldig bas, klar lyd og god pasform.
Lidt tynd mellemtone, flad talekvalitet.

Sony WF-C500

Viser hvordan det skal gøres

Sony har ledende lydkvalitet i deres prisklasse. Hvis man ikke er bange for at skrue lidt på lyden.

Klassens bedste batterilevetid og den bedste lyd efter en omgang med indstillingerne i app’en.
Lidt tam lyd, før den er indstillet.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend