TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

TEST: Feel Nanobuds Air

Premium-følelse skuffer

Det første møde med Feel Nanobuds Air er det lækre runde, aflange etui. Derfra går det ned ad bakke.

Karakter
Feel Nanobuds Air
forfatter
Publiceret 29/10/2021 - 16:05
Lyd & Billede mener
Flot, afrundet og meget kompakt etui med passende tyngde til at give premium-følelse. Gode lyd-codecs og USB-C-opladning. Klar lyd på vokaler og tale.
Alt for tynd lyd.
Specifikationer
  • Type: Helt trådløse hørepropper
  • Bluetooth: 5.2
  • Resistens:
  • Codecs: aptX, AAC, SBC
  • Batterilevetid: 5 timer + 15 timer fra etui
  • Vægt: 8 g + ? g etui
  • Opladning: USB-C
  • Web: power.dk

Disse hørepropper er inspireret af Apples AirPods med mikrofoner, der rager ud. Her er de bare flade og brede i stedet for runde og tynde. Men ligesom de originale AirPods er der ingen silikonedutter her; Nanobuds Air er i stedet af hård plast, der stikkes direkte ind i øret.

De har både aptX og AAC for bedre lyd, og en batterilevetid på fem timer i hørepropperne og 15 ekstra timer fra etuiet er meget respektabelt.

Etuiet fortjener i øvrigt en bemærkning for sig selv, for det ligger bedre i lommen end noget andet etui, undertegnede har prøvet, og vægten er helt perfekt til at give en gedigen premium-følelse.

Førsteindtrykket, når man åbner etuiet og tager propperne ud, er næsten perfekt. Hørepropperne parres nemt med mobiltelefonen, og alt er fryd og gammen.

Feel Nanobuds Air lifestyle
(Foto: Feel)

Lyden af Feel Nanobuds Air

Men det er kun, indtil man begynder at spille musik. For magen til flad lyd skal man lede længe efter! Bassen mangler næsten helt; her får man hverken de vigtige bundoktaver i klassisk musik eller de basrytmer, der gør popmusik levende. Det er fuldstændig livløst og uengagerende uanset musikstil.

Til gengæld er der klar nok lyd på vokaler, og til samtaler fungerer de godt. Hovedårsagen til den manglende bas – fraværet af isolerende silikonedutter – er da også det, der gør det muligt at have hørepropperne på i længere tid, uden at det bliver ubehageligt. Man lægger næsten ikke mærke til, at de er der, og siden de ikke tætner øret, behøver man ikke funktioner som lydgennemslip.

Aktiv støjreduktion kunne derimod være en god idé, da de som sagt slet ikke tætner øregangen.

Også i denne test:

Skullcandy Dime

Flot lyd til prisen

Skullcandy Dime er små, fikse hørepropper med et etui, der ikke fylder meget i lommen. God lyd har de også, men batteriet er straks en anden historie …

Afbalanceret lyd, gode detaljer i diskanten og flot tryk i bassen.
Mangler lidt vægtløshed i toppen. Batterilevetiden er dårligst i klassen, og ladetiden er lang med Micro-USB.

Supra Zero-TX

Mest for pengene

Hvis du kan leve uden støjreduktion, kan det næppe gøres bedre til prisen end Supra Zero-TX.

Benhård bas, behagelig lyd.
Lidt mørk diskant på visse typer musik.

Jabra Elite 3

Næsten fuldt hus

Der mangler nærmest ingenting på Jabra Elite 3.

Neutral og naturtro klangbalance. Godt med detaljer i lyden. Lydgennemslip, genfinding med GPS – og desuden imponerende batterilevetid.
Bassen kunne have været mere livlig, og lydniveauet lidt højere. Forudindstillede lydvalg er der, men kan ikke vælges i app’en.

Belkin SoundForm True Wireless

Et trygt køb

Belkin SoundForm gør, hvad de skal, og balancerer kvalitet og budget på vellykket vis.

Fyldig bas, klar lyd og god pasform.
Lidt tynd mellemtone, flad talekvalitet.

Sony WF-C500

Viser hvordan det skal gøres

Sony har ledende lydkvalitet i deres prisklasse. Hvis man ikke er bange for at skrue lidt på lyden.

Klassens bedste batterilevetid og den bedste lyd efter en omgang med indstillingerne i app’en.
Lidt tam lyd, før den er indstillet.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend