Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Sennheiser GSP 670

Sci-fi-stil og hi-fi-lyd

Sennheisers tungeste gaming-headset har god lyd, fin software og en middelmådig bærekomfort.

Publiceret 05/01/2020 - 10:06
Sennheiser GSP 670
John Alex Hvidlykke

Sennheiser GSP 670 er Sennheisers bud på et trådløst gaming-headset i den tunge ende af skalaen. Sennheiser er et kendt navn inden for hovedtelefoner til hi-fi og professionel brug. Men firmaets gaming-produkter har deres helt egen, meget robuste stil, der kunne ligne noget fra en science fiction-film fra 1970’erne: Stort, kantet og i plast fra ende til anden.

Forbindelsen sker via en lillebitte USB-dongle, men man kan desuden bruge Bluetooth, så man kan spille på mobilen. (Foto: Sennheiser)

Ørekopperne er rummelige og sidder solidt fast på hovedet. Næsten for fast. Uanset hvordan man justerer hovedbøjlen, holdes hovedet i et stramt greb.

Læs også Sennheiser på hjemmebane Sennheiser har lavet et sæt gode trådløse hovedtelefoner, der også er fine til spil.

Mikrofonbøjlen, der er fast og kan vippes op, er den kraftigste, jeg hidtil har set på et hovedsæt. Forbindelsen sker via en lillebitte USB-dongle, men man kan desuden bruge Bluetooth, så man kan spille på mobilen. Eller bruge headsettet til musik på farten – hvis man ikke har noget imod stirrende blikke.

Mikrofonbøjlen, der er fast og kan vippes op, er den kraftigste, jeg hidtil har set på et hovedsæt. (Foto: Sennheiser)

For at få adgang til alle funktionerne i GSP 670 må man installere Sennheiser Gaming Suite. Da programmet kun understøtter Windows 10, er alle andre platforme udelukket. Herunder Mac og alle tidligere Windows-versioner. Der eksisterer dog en kattelem i form af Bluetooth-forbindelse. Her går man dog glip af justeringsmulighederne i app’en, herunder den udmærkede equalizer, hvor man kan lave egne favoritindstillinger, hvis den velafbalancerede og rene lyd ikke falder i ens smag. Der er også simuleret 7.1-surround og et godt udvalg af tilpasninger til mikrofonlyden.

 

Konklusion

Sennheiser GSP 670 er et headset med en udmærket lydkvalitet. Softwaren tilføjer et godt udvalg af funktioner, der faktisk vil hjælpe til bedre forståelse i spillene. Om designet er smart eller plasticagtigt, er en smagssag, men bærekomforten kunne godt være mageligere.

Sennheiser GSP 670 er Sennheisers bud på et trådløst gaming-headset i den tunge ende af skalaen. (Foto: Sennheiser)

Karakter
Sennheiser GSP 670
High End

Home mener

Ægte trådløshed med både USB-dongle og Bluetooth. Lyden er på niveau med mellemklasse hi-fi-hovedtelefoner. I forhold til den fyrstelige pris virker plasticen plasticagtig. USB-adapteren virker kun med Windows 10. Sidder ret stramt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top