: Argon iNet2+

Radioen der kan alt

Spotify Connect, DAB og internetradio – og trådløs netværksafspilning.
Lyd & Billede mener
Mange funktioner som f.eks. Spotify Connect, internetradio og DAB gør Argon iNet2+ meget fleksibel. Den lyder også rigtig godt, størrelse og pris taget i betragtning.
Vi savner at kunne navngive radioen manuelt i app’en.
Specifikationer
  • FM, DAB, DAB+
  • Wi-Fi netradio
  • DLNA + Spotify Connect
  • Lyd og hovedtelefoner ud
  • AUX ind
  • Fås i hvid, sort, rød, valnød, kirsebær og ahorn
  • Fjernbetjenings-app (iOS, Android)
Annonce
Annonce
forfatter

Den lille Argon iNet2+ sluttes trådløst til nettet og har både internetradio og DAB. De fleste danske radiostationer sender i forholdsvis høj opløsning på internettet, op til 320 kbit/s MP3, hvilket er overlegen lydkvalitet i forhold til DAB og derfor bør vælges.

Styres med app
Når den er koblet på internettet, styres radioen – som har monolyd – med mobil-app’en Argon iNet til Android og iOS. Her vælges indgang, man kan bladre i alle mulige internetradio- eller DAB-kanaler (eller FM), og her vælger man også musik lagret lokalt på netværket.

Lokal streaming
Streaming af lokalt lagret musik over nettet går ganske glat. Undertegnede havde held med at streame formaterne WAV, MP3 og FLAC, men kun WAV kunne streames i højere opløsning end 16 bit/44,1-48 kHz (cd-kvalitet). Apple Lossless understøttes ikke.

DLNA-funktionen er ikke lige så brugervenlig som Spotify, men det er rart at have muligheden for at afspille musik, der ikke findes på streaming-tjenesten.

Argon_iNet2+_bakside

Annonce

Spotify Connect
Det fedeste ved Argons radio er Spotify Connect. Åbn Spotify på din Android- eller Apple-telefon, afspil musikken som normalt, og tryk på volumenikonet for at få lyden ud af iNet2+ i stedet. Det skal dog siges, at det krævede flere forsøg på at opdatere radioens software for at få det til at virke.

God lyd
Lydkvaliteten er god, størrelsen taget i betragtning. Selv har jeg en Pinell Supersound DAB derhjemme, og den har jeg altid betragtet som en god bordradio. Argon iNet2+ er fysisk mindre, men giver faktisk kraftigere og mere fyldig bas. Argon lyder også væsentlig bedre i mine ører. Det maksimale lydniveau er højt nok, og den fyldige lyd er ikke på bekostning af talekvaliteten i nyhedsudsendelser. Lydmæssigt er den altså et rigtig godt køb.

Konklusion
Argon iNet2+ kan det meste. Den har DAB og internetradio, kan streame musik lagret på netværket og har Spotify Connect indbygget. Og den lyder rigtig god i betragtning af størrelse og pris.
Radioen er simpel i brug, bortset fra nogle særegenheder.

Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.
Det bliver muligt at afspille lyd fra LG’s TV’er og soundbars samtidig.
Du finder ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden, de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og sælges stadig.
Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.
Asus ROG Flow X13 er lige til at proppe i tasken, og den kan også bruges som tablet. Men den har grafikkræfter i sværvægtsklassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Det bedste kamera, vi har testet, er kommet i en mere kompakt udgave til en meget lavere pris.
Den nye 2021 Mercedes S-Klasse er fyldt med innovative og kræsne løsninger for både øjne og ører. Vi har brugt nogle dage bag rattet for at se og høre, hvad den nye bil har at byde på!
Med Celestee har Focal overgået, hvad vi troede var muligt for lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 er den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888-processor. Det er den mobil, du skal købe, hvis du vil have mest for pengene.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.