Search
Generic filters

Nye produkter i LG’s Signature-serie

På menuen står et knivskarpt 8K OLED-TV og et vinskab i high-end-klassen (!).

LG vil ikke kun være kendt for TV- og lydprodukter. Den seneste tid har de også fokuseret på smarte hvidevarer af den mere eksklusive slags. For at kaste ekstra glans over disse produkter har de samlet deres mest eksklusive TV’er og hvidevarer under varemærket LG Signature.

Ved en live-streamet pressekonference i dag præsenterede LG to meget forskellige produkter: Ud over et nyt vinkabinet fik vi også et glimt af deres nye Signature OLED ZX, et 8K OLED-TV i Signature-serien.

LG Signature Wine Cellar. (Foto: LG)

LG Signature Wine Cellar

Det nye vinskab LG Signature Wine Cellar har tre zoner, som kan justeres individuelt til mellem 5 og 18 grader. Dermed kan man få den perfekte temperatur til sine drikkevarer, hvad enten man opbevarer rødvin, hvidvin eller champagne.

Døren har tredobbelt glas for at beskytte mod UV-stråling. Med den såkaldte InstaView-funktion kan man gøre glasdøren gennemsigtig ved at banke på den, så man kan se sin vinindsamling uden at åbne døren. LG Signature Wine Cellar er også koblet til Wi-Fi, så det kan styres via mobilen.

Erik Svalberg fra LG Nordic præsenterer OLED ZX. (Skærmskud: YouTube/LG Nordic)

LG Signature OLED ZX: 8K-TV med galleridesign

Blandt nyhederne på TV-fronten finder vi et helt nyt OLED-TV i high-end-klassen. Nærmere bestemt LG’s nye flagskibsmodel Signatur OLED ZX.

LG lancerede deres første 8K OLED-TV’er sidste år, og vi har stadig den heftige billedkvalitet i frisk erindring. Kombinationen af OLED-kontrast og skarpheden fra et ægte 8K-panel gav en billedoplevelse, som vi sent vil glemme.

Læs også LG’s flagskibs-TV er et 8K-OLED på steroider! LG har taget deres bedste OLED-TV, blæst det op til 88 tommer og skærpet opløsningen til 8K. Resultatet er – som man kan forvente – magisk!

Årets model er frisket op med nye funktioner og nyt design. Nyt for 2020-generationen er også, at LG nu tilbyder et 77 tommers 8K OLED-TV ud over den 88 tommers størrelse, vi allerede kender. 88-tommeren LG OLED88ZX9 kommer som før med en matchende fod i børstet metal-look.

LG Signature OLED88ZX9. (Foto: LG)

77-tommeren OLED77ZX9 udmærker sig derimod med en slankere formfaktor og mulighed for at hænge TV’et tæt ind til væggen. Vægbeslag og tilslutninger er indfældet i lommer på bagsiden, så der i praksis er meget lidt afstand mellem væg og TV. Det er et koncept, som vi allerede kender fra 4K-modellen OLED GX med Gallery-design.

LG Signature OLED77ZX9. (Foto: LG)

LG OLED ZX byder på kendte LG-finesser som premium Magic Remote og stemmesøgning. Nye tjenester som Disney+ og Apple TV er selvfølgelig om bord. LG Signature ZX Smart OLED TV er desuden udstyret med HDMI 2.1, som gør det klar til den næste generation af spilkonsoller, der kommer til vinter. LG Nordic bekræfter også, at ZX understøtter streaming fra YouTube i 8K-opløsning!

l8 l6 l7
<
>
(Foto: LG)

Priser og tilgængelighed

Vinskabet LG Signature Wine Cellar koster 59.999 kroner, mens OLED77ZX9 står til 149.990 kroner. Hvilket er hele tre gange så meget som det lige så store OLED77GX med 4K-opløsning! 88 tommers versionen OLED88ZX9 står til intet mindre end 249.990 kroner. 8K-OLED koster med andre ord stadig spidsen af en jetjager!

Vinskabet er tilgængeligt nu, mens OLED-TV’erne kommer i løbet af efteråret/vinteren.

 

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Fujifilm X-S10 stjæler fra deres bedste og sænker prisen.
  Bluetooth-system til film og musik på computeren
  Romantik på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
  Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800 mm zoom i lommen.
  Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgreb.
  Fra i dag kan brugere opleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
  I år foregår det hele derhjemme. Tag den store biografoplevelse med hjem i stuen. Med indbygget Google TV.
  Hørepropperne Urbanista London kommer i bordeaux for at fejre producentens tiårsjubilæum.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!