Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Udvidet samarbejde mellem Samsung og Philips Hue

Mere integration mellem Hue Sync TV-appen, Samsung TV og Samsung SmartThings.

Skrevet af / 28/03/2024 - 08:05
Udvidet samarbejde mellem Samsung og Philips Hue

I lang tid var synkronisering mellem TV-billedet og Philips Hue smartlys synonymt med Ambilight på Philips-TV’er. Men mærkerne ejes faktisk af to forskellige virksomheder og er for nylig gået hver sin vej. I stedet har Signify, firmaet bag Hue, slået sig sammen med Samsung TV, hvor man i det seneste år har kunnet installere Philips Hue Sync-appen på sit TV. Nu uddybes samarbejdet.

Læs også Slut med Philips Ambilight+Hue? Nye Philips Ambilight TV-modeller vil ikke længere have direkte styring af Hue-lyskilderne, hævdes det.

Efterhånden som app’en bliver tilgængelig i flere lande, er det også muligt at abonnere på den for 3 euro om måneden. Det skal sammenlignes med at købe app’en, hvor mange brugere kritiserede prisen på 130 euro.

(Foto: Signify)

App’en vil fremover blive integreret med Samsungs smart home-system SmartThings. Det betyder, at du vil kunne styre Sync-app’en fra din mobiltelefon som enhver anden enhed. Fra din mobiltelefon vil du kunne ændre indstillinger og vælge tilstande samt oprette automatiseringer.

Læs også Nu kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?

Den kommer også til at have en musiktilstand, der kan hæve stemningen ved en fest i huset. Her vil lyset følge musikken, der afspilles på Samsung-skærmen, i stedet for billedet.

(Foto: Signify)

Tilgængelighed og kompatibilitet

Philips Hue Sync-appen er tilgængelig på Q60-serien og derover, modelår 2022 og senere.

Integration med SmartThings og månedlige abonnementer kommer i løbet af foråret.

Music Mode er i første omgang tilgængelig på 2024-modeller og vil blive tilgængelig senere i år for modelår 2022 og 2023.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top