Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2023: Ny Philips Hue Sync TV-app til Samsung TV

Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?

Skrevet af / 05/01/2023 - 10:00
CES 2023: Ny Philips Hue Sync TV-app til Samsung TV

Den nye app Philips Hue Sync gør det nu muligt at styre Philips Hues lysprodukter direkte gennem Samsung-skærmen. App’en er resultatet af et nyt samarbejde mellem Samsung og Signify, selskabet bag Philips Hue belysning.

Philips Hue Sync app til nyere Samsung TV’er

Ambilight er et velkendt varemærke, som de fleste forbinder med Philips TV, og sådan vil det nok også være fremover. Men nu kan det altså blive muligt at opnå en lignende effekt med nyere Samsung TV.

“Dette er en utrolig milepæl i vores fokus på at levere surroundlys til hjemmeunderholdningen i vores stadigt udviklende partnerskab med Samsung. Vi er stolte af at tilbyde fordybende oplevelser med vores nye Philips Hue Sync TV-app og ser frem til at levere surroundlys til stuer over hele verden,” siger Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue hos Signify.

Philips sælger i dag en separat enhed, HDMI Sync Box, som gør det muligt at synkronisere farverne fra Hue-lyspærer, lyslister og lamper med handlingen på TV-skærmen. Men denne har kun været brugbar med eksterne videokilder som Blu-ray, Playstation og lignende.

Med integreret app-funktionalitet i TV’et kan man også udnytte lyseffekten til indbyggede apps som Netflix, YouTube, Disney+ og lignende. Systemet skal i princippet kunne fungere med alle typer indhold på skærmen, heriblandt film og spil i 4K, 8K og HDR-kvalitet.

Den nye Philips Hue Sync-app til Samsung TV gør det muligt at oplyse væggen eller endda hele rummet med stemningslys, som ændrer sig i takt med farverne på TV-skærmen. (Foto: Signify)

Den nye Philips Hue Sync TV-app tilbyder flere justeringsmuligheder: man kan indstille hvor dynamisk og hurtigt, lyset skal skifte med handlingen, justere lysstyrken på lyskilderne, vælge video- eller spiltilstand etc. Man kan foretage yderligere tilpasninger ved hjælp af Philips Hue-app’en, her kan man definere, hvilke lamper som skal styres af TV’et, og hvor de befinder sig i forhold til TV-skærmen.

“Vi er glade for at lancere Philips Hue Sync TV-app’en til Samsung TV’er sammen med Philips Hue. App’en giver vores brugere en ny måde at opleve tv-indhold på – både deres yndlingsfilm og -spil. Det tager underholdning via vores TV’er til et helt nyt niveau,” siger James Pi, leder for Experience Planning Group, Visual Display Business hos Samsung Electronics

Pris og tilgængelighed: Kun til nyere Samsung TV – og det koster

Philips Hue Sync App kan fra 5. januar downloades fra Samsung TV app store til nye Samsung TV’er (modelnummer Q60B og højere). App’en bliver imidlertid ikke gratis – den koster 1.000 kroner. Men det er i det mindste billigere end en Sync Box.

Læs også Lige om lidt vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gøre det lettere for Smart Home-produkter at fungere sammen, er nu blevet officielt lanceret. Og Matter er på vej til næsten alle Philips Hue-produkter, fortæller producenten.
Læs også Få et stribet lyssværd i dagligstuen Gulvlampen Philips Hue Signe Gradient er det sjoveste og mest alsidige Hue-produkt, vi hidtil har testet.
Læs også Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletræskæde til dato.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top