Kæmpe læk: Sådan bliver Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Gigantisk batteri, større skærm.

Samsung har inviteret til en virtuel Galaxy Unpacked-pressekonference d. 5. august. Her regner vi med at se bl.a. den nye Samsung Galaxy Note 20-serie og en ny udgave af Samsung Galaxy Watch.

Og så er der Samsung Galaxy Tab S7 og S7 Plus – to nye Android-tablets, der skal tage kampen op mod Apples populære iPad- og iPad Pro-modeller.

Allerede i juni måned lækkede Twitter-brugeren @OnLeaks tilsyneladende officielle illustrationer af Galaxy Tab S7, og nu er turen så kommet til specifikationerne.

Dog er det den store Tab S7 Plus-model, hvis specifikationer nu er blevet afsløret af websiden Sammobile.com, der hævder at have oplysningerne fra “pålidelige kilder”.

Ifølge de lækkede oplysninger kommer Samsung Galaxy Tab S7 Plus med 12,4″ AMOLED-skærm og en skærmopløsning på 2800 x 1752 pixels (267 ppi). Skærmen vil understøtte Samsungs S-Pen, der i øvrigt kommer med Bluetooth, så den kan bruges som fjernbetjening.

Under skærmen finder vi en Snapdragon 865+ processor samt enten 6 GB eller 8 GB RAM samt 128 GB eller 256 GB indbygget lager. Tabletten kommer selvfølgelig med 5G.

De lækkede illustrationer viser ikke Galaxy Tab S7 Plus, men derimod den mindre Tab S7, der kommer med 11″ skærm. (Foto: @OnLeaks)

Det vilde er dog batteriet, som ifølge Sammobile.com er på hele 10.090 mAh. Angiveligt kommer Tab S7 Plus også med 35W hurtigopladning, så det ikke tager en halv dag at oplade det store batteri.

Hvis rygterne holder stik, så vil den kommende Samsung Galaxy Tab S7 Plus kunne give Apples aktuelle iPad Pro kamp til stregen, både når det gælder batterilevetid, skærmstørrelse og processorkraft. Om prisen også bliver derefter, ved vi mere om efter d. 5. august.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
1 kommentar

Skriv et svar

  Læs også

  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.
  Det er slut for Europas største fotomesse.
  AKM’s DAC-fabrik er brændt, hvilket vil hæmme producenterne i flere måneder. Sådan reagerer hi-fi-branchen.
  Parlamentet ønsker at skabe mere bæredygtighed ved at fremme genbrug og reparation og ved at bekæmpe praksisser, der forkorter varers levetid.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple Watch SE

  Vejl.pris 2299 kr Apple Watch SE: Det mest brugervenlige smart-ur

  Apple iPhone 12 Pro Max

  Vejl.pris 12399 kr Den de andre skal slå

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.