Kæmpe læk: Sådan bliver Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Gigantisk batteri, større skærm.
Annonce
Annonce
forfatter

Samsung har inviteret til en virtuel Galaxy Unpacked-pressekonference d. 5. august. Her regner vi med at se bl.a. den nye Samsung Galaxy Note 20-serie og en ny udgave af Samsung Galaxy Watch.

Og så er der Samsung Galaxy Tab S7 og S7 Plus – to nye Android-tablets, der skal tage kampen op mod Apples populære iPad- og iPad Pro-modeller.

Allerede i juni måned lækkede Twitter-brugeren @OnLeaks tilsyneladende officielle illustrationer af Galaxy Tab S7, og nu er turen så kommet til specifikationerne.

Dog er det den store Tab S7 Plus-model, hvis specifikationer nu er blevet afsløret af websiden Sammobile.com, der hævder at have oplysningerne fra “pålidelige kilder”.

Annonce

Ifølge de lækkede oplysninger kommer Samsung Galaxy Tab S7 Plus med 12,4″ AMOLED-skærm og en skærmopløsning på 2800 x 1752 pixels (267 ppi). Skærmen vil understøtte Samsungs S-Pen, der i øvrigt kommer med Bluetooth, så den kan bruges som fjernbetjening.

Under skærmen finder vi en Snapdragon 865+ processor samt enten 6 GB eller 8 GB RAM samt 128 GB eller 256 GB indbygget lager. Tabletten kommer selvfølgelig med 5G.

De lækkede illustrationer viser ikke Galaxy Tab S7 Plus, men derimod den mindre Tab S7, der kommer med 11″ skærm. (Foto: @OnLeaks)

Det vilde er dog batteriet, som ifølge Sammobile.com er på hele 10.090 mAh. Angiveligt kommer Tab S7 Plus også med 35W hurtigopladning, så det ikke tager en halv dag at oplade det store batteri.

Hvis rygterne holder stik, så vil den kommende Samsung Galaxy Tab S7 Plus kunne give Apples aktuelle iPad Pro kamp til stregen, både når det gælder batterilevetid, skærmstørrelse og processorkraft. Om prisen også bliver derefter, ved vi mere om efter d. 5. august.

Annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

E-bogslæser til farverige illustrationer.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skærm.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skærmen på Galaxy A52 5G kommer helt op på 120 Hz.
Xiaomi Mi 11 var den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888 processor. Nu kan mobilen snart købes herhjemme.
Billig indgangsbillet til analog fotografering.
Lyngdorfs flagskibsforstærker kan nu afspille de højopløste MQA-lydfiler fra blandt andet Tidal.
Historisk Golden Globe til afdød stjerne.
Amazons streaming-tjeneste vil tilbyde mere eksklusivt indhold til de nordiske kunder og lancerer et samarbejde med ErosSTX.
Over-the-air opdateringer gør det nemmere at fikse fejl på XC40 Pure Electric P8.
Efter en lang coronapause er ventetiden (snart) forbi – se traileren til 4. sæson her.
Den er stor, den er lækker - og vi får den nok aldrig at se i Danmark.
Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i James Bonds kamera.
De første Volkswagen ID.4 er ankommet til nordiske forhandlere. Vi har taget et hurtigt kig – og lyttet til infotainment-systemet!
Canon opgraderer EOS M50 med en række nye videofunktioner.
Rygtet vil vide, at Sony WF-1000XM4 er lige rundt om hjørnet.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.