Search
Generic filters

Kæmpe læk: Sådan bliver Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Gigantisk batteri, større skærm.

Samsung har inviteret til en virtuel Galaxy Unpacked-pressekonference d. 5. august. Her regner vi med at se bl.a. den nye Samsung Galaxy Note 20-serie og en ny udgave af Samsung Galaxy Watch.

Og så er der Samsung Galaxy Tab S7 og S7 Plus – to nye Android-tablets, der skal tage kampen op mod Apples populære iPad- og iPad Pro-modeller.

Allerede i juni måned lækkede Twitter-brugeren @OnLeaks tilsyneladende officielle illustrationer af Galaxy Tab S7, og nu er turen så kommet til specifikationerne.

annonce

Dog er det den store Tab S7 Plus-model, hvis specifikationer nu er blevet afsløret af websiden Sammobile.com, der hævder at have oplysningerne fra “pålidelige kilder”.

Ifølge de lækkede oplysninger kommer Samsung Galaxy Tab S7 Plus med 12,4″ AMOLED-skærm og en skærmopløsning på 2800 x 1752 pixels (267 ppi). Skærmen vil understøtte Samsungs S-Pen, der i øvrigt kommer med Bluetooth, så den kan bruges som fjernbetjening.

Under skærmen finder vi en Snapdragon 865+ processor samt enten 6 GB eller 8 GB RAM samt 128 GB eller 256 GB indbygget lager. Tabletten kommer selvfølgelig med 5G.

De lækkede illustrationer viser ikke Galaxy Tab S7 Plus, men derimod den mindre Tab S7, der kommer med 11″ skærm. (Foto: @OnLeaks)

Det vilde er dog batteriet, som ifølge Sammobile.com er på hele 10.090 mAh. Angiveligt kommer Tab S7 Plus også med 35W hurtigopladning, så det ikke tager en halv dag at oplade det store batteri.

annonce

Hvis rygterne holder stik, så vil den kommende Samsung Galaxy Tab S7 Plus kunne give Apples aktuelle iPad Pro kamp til stregen, både når det gælder batterilevetid, skærmstørrelse og processorkraft. Om prisen også bliver derefter, ved vi mere om efter d. 5. august.

1 kommentar

Skriv et svar

  Læs også

  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.
  ViacomCBS udvikler deres egen streaming-tjeneste, som skal lanceres næste år.
  En af årets største filmlanceringer fra Walt Disney, Mulan, udsendes nu direkte på streaming-tjenesten Disney+.
  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus

  Sony Xperia 1 II (kamera)

  Vejl.pris 8500 kr Skyder som et systemkamera

  Apple iPhone 11 Pro (kamera)

  Vejl.pris 8900 kr Et stort skridt frem for iPhone-kameraet
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.