Nyhed

Nye topmobiler fra Samsung lige efter sommerferien

Udover to nye smartphones er Samsung også på vej med en ny tablet og et nyt smart-ur.
forfatter

Til trods for coronakrisen er verdens største mobilproducent, koreanske Samsung, på vej med nye flagskibsprodukter. Allerede 5. august kan vi forvente at se Samsung Galaxy Note 20, efterfølgeren til sidste års anmelderroste Galaxy Note 10, samt Galaxy Fold 2, en ny udgave af Samsungs første foldbare mobil. Det skriver Gizmodo, som bl.a. citerer det koreanske nyhedsmedie Dong-A Ilbo.

Også sidste år lancerede Samsung den nyeste model i Note-serien i august måned, men i år bliver lanceringen af åbenlyse årsager udelukkende virtuel.

Til gengæld kan vi vente os et sandt overflødighedshorn af nye produkter. Udover den nye Samsung Galaxy Note 20-serie og Samsung Galaxy Fold 2 kommer den koreanske elektronikgigant tilsyneladende også med en 5G-version af Samsung Galaxy Z Flip samt to nye tablets, Galaxy Tab S7 og S7+, og et smart-ur, Samsung Galaxy Watch 2.

Hvad har vi i vente?

Læk fra Ross Young, som er adm. direktør for analyse- og konsulentvirksomheden Display Supply Chain Consultants lækkede allerede i maj måned, at der vil komme to modeller i Galaxy Note 20-serien. Den almindelige Note 20 kommer med 6,42″ 120 Hz skærm (2345 x 1084 pixels), mens Galaxy Note 20+ får en gigantisk 6,87″ 120 Hz skærm (3096 x 1444 pixels).

Hvad angår kameraet, så citerer Androidcentral kinesiske Ice Universe for at hævde, at Galaxy Note 20+ får tre kameraer på bagsiden samt en laserfokus-linse, der blot skal assistere det primære objektiv.

Hovedobjektivet vil være et Samsung ISOCELL Bright HM1 på 108 Mp, hvilket er det samme som i Galaxy S20 Ultra. Ultravidvinkelobjektivet bliver angiveligt en ISOCELL Fast 2L3 sensor på 12 Mp. Dertil kommer en periskoplinse, en ISOCELL SLIM 3M5 på 13 Mp, der skal levere op til 50x zoom.

Med andre ord får ingen af de nye mobiler i Note 20-serien 100x zoom, hvilket ellers var den mest hypede funktion i den dyreste Samsung Galaxy S20 Ultra-model.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.