Nyhed

Her er Samsungs nye Galaxy S30-serie

Lækkede billeder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
forfatter

Rygter vil vide, at Samsung har planer om at lancere efterfølgeren til Galaxy S20-serien tidligere end normalt.

Som regel plejer den koreanske mobilgigant at præsentere sin flagskibsserie i slutningen af februar måned, men for få dage siden rapporterede techmediet Sammobile, der som regel har godt styr på deres Samsung-rygter, at virksomheden planlægger en lancering af de næste Galaxy S-modeller allerede i begyndelsen af januar.

Derfor er det ikke helt utroværdigt, når den kendte Twitter-bruger Steve Hemmerstoffer (kendt som @OnLeaks), allerede nu har postet de første billeder, der angiveligt viser den kommende Samsung Galaxy S30.

samsunggalaxys30_1 samsung_galaxys30_2 samsung_galaxys30_3
<
>
Samsung Galaxy S30 (Foto: @OnLeaks)

Samsung Galaxy S30

Steve Hemmerstoffer er en af verdens mest pålidelige kilder, når det drejer sig om læk af billeder og oplysninger om kommende smartphones, og han lader til at være særdeles velinformeret om den kommende Samsung Galaxy S30.

I dette blog-indlæg poster han således ikke bare CAD-illustrationer af Galaxy S30, men er også klar med de første detaljer om Samsungs kommende smartphone.

Udover det specielle design af kameramodulet, som fremgår af billederne, får vi også at vide, at skærmen bliver på cirka 6,2″ med et enkelt frontkamera, mens mobilen kommer til at måle 151,7 x 71,2 x 7,9 mm.

Samsung_Galaxys30_ultra1 Samsung_galaxys30_ultra2 Samsung_galaxys30_ultra3
<
>
Samsung Galaxy S30 Ultra (Foto: @OnLeaks)

Samsung Galaxy S30 Ultra

I et separat indlæg afslører Steve Hemmerstoffer også de første billeder af Samsung Galaxy S30 Ultra.

Her er der tale om en mobil med en kurvet skærm, som måler mellem 6,7″ og 6,9″. Kameramodulet på bagsiden er enormt, og illustrationen indikerer, at S30 Ultra mindst får fire kameraer. Ifølge Steve Hemmerstoffer kan det inkludere hele to tele-linser.

Samsung Galaxy S30 Ultra måler angiveligt 165,1 x 75,6 x 8,9 mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.