Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nothing Ear (2) lover bedre lyd

De trådløse hørepropper byder på Hi-Res Audio og LHDC 5.0.

Skrevet af / 23/03/2023 - 16:41
Nothing Ear (2) lover bedre lyd

Der er kun gået et halvandet år siden den nystartede tech-virksomhed Nothing lancerede sit første produkt, de trådløse hørepropper Ear (1).

Siden da har firmaet lanceret en smartphone, Nothing Phone (1), og endnu et sæt hørepropper, Nothing Ear (Stick), og til fælles har alle produkterne, at de har været omgivet af enorme mængder hype.

Læs også Ingenting bør lyde sådan Ingen bas, ingen trådløs opladning, ingen støjdæmpning. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.

Nothings erklærede mål er at gøre forbrugerelektronikprodukter spændende igen. I et marked, der efterhånden er blevet en smule kedeligt, er det en nobel hensigt. Og i hvert fald et par af de ovennævnte produkter efterlod et positivt indtryk, da vi testede dem.

Men nu er tiden så kommet til den første reelle opdatering, den første to’er.

Nothing Ear (2)
Nothing Ear (2) beholder forgængerens gennemsigtige design. (Foto: Nothing)

Og selvom Nothing også gør deres bedste for at skabe hype omkring de nye hørepropper, Ear (2), så lader det til, at der er tale om en ægte opgradering.

Således kommer Nothing Ear (2) både med Hi-Res Audio og LHDC 5.0 (Low Latency HD Audio Codec), hvilket forgængerne ikke havde. Takket være en dynamisk driver på 11,6 mm skal hver øreprop tilbyde kraftigt forbedret lydkvalitet, herunder dybere og blødere bas. Et unikt design med to kamre skal skabe et større rum for en blødere luftstrøm og endnu klarere lyd, lover Nothing.

En stor forbedring

Nothing forsikrer, at de nye hørepropper udgør en markant forbedring i forhold til Ear (1).

Ear (2) tilbyder f.eks. Dual Connection, som gør det muligt for brugerne at tilslutte to enheder samtidigt og problemfrit skifte mellem at afspille musik eller modtage opkald. Hvis en bruger f.eks. nyder musik på sin bærbare computer og modtager et opkald på sin telefon, giver Ear (2) automatisk besked om det indgående opkald.De kan nemt besvare opkaldet ved hjælp af øreproppenes trykknap, og når opkaldet er afsluttet, fortsætter øreproppen automatisk med at afspille musik fra den bærbare computer.

Læs også Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?

Og med ‘Personalised Active Noise Cancellation’, der er skræddersyet til den nøjagtige form af en brugers øregang og ‘Adaptive Mode’, der automatisk justerer støjreduktionsniveauet baseret på omgivelserne i realtid, skal Ear (2) give brugeren den optimale oplevelse af støjreduktion, garanterer Nothing.

Lyden kan tilpasses lytteren via Nothings X-app, der måler brugerens hørelse. (Foto: Nothing)

Nothing Ear (2) er IP54-certificerede og skal kunne spille i alt 36 timer (9 timer afspilning samt tre gange opladning i det medfølgende etui), hvis støjreduktionen er slået fra.

Pris og tilgængelighed

Nothing Ear (2) kan købes nu via nothing.tech til en vejledende pris på 1.199 kroner. Fra den 28. marts bliver propperne bredt tilgængelige i butikkerne.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Scroll to Top