Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

HiFiMAN lancerer to prisvenlige hovedtelefonforstærkere med DAC

HiFiMAN EF500 og EF499 har indbyggede DAC'er og vil drive dine hovedtelefoner med præcision.

Skrevet af / 13/02/2024 - 14:50
HiFiMAN lancerer to prisvenlige hovedtelefonforstærkere med DAC

HiFiMAN er primært kendt for sine planarmagnetiske hovedtelefoner af høj kvalitet, men udvider nu med elektronik. Nærmere bestemt to nye DAC/forstærker-kombinationer i form af EF500 og EF499. Stationære, men kompakte forstærkere til dine hovedtelefoner. Designet til at forbedre din lytteoplevelse uden at tømme din pengepung.

HIFIMAN-EF500-5-1024x683
(Foto: HiFiMAN)

HiFiMAN EF500: Forbedret præcision

HiFiMAN EF500 har en såkaldt Hymalaya LE R-2R digital konverter, hvilket betyder, at det er et meget enkelt design med kun to modstande. Vi bliver lovet en nøjagtig konvertering af det digitale signal. Teknologien er designet til at minimere egenstøj og forvrængning, hvilket sikrer fremragende klarhed og musikalitet.

Hymalaya LE R2R DAC har en ny algoritme og højpræcisionsmodstande, som tilsammen giver en lav harmonisk forvrængning på kun 0,0025% (-8dB), hvilket resulterer i en ren og detaljeret gengivelse af lyden. Det bliver vi lovet.

Læs også Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!
HIFIMAN-499-1-1-1024x683
(Foto: HiFiMAN)

EF499: Varm og fyldig lyd

For dem, der foretrækker en varmere lydsignatur, er EF499 et spændende alternativ. Den er også af R-2R-typen, men med Philips-arkitektur. Som angiveligt er kendt for sin rige og fyldige lyd.

Fælles funktioner

EF500 og EF499 har begge både balancerede og ubalancerede udgange, hvilket gør dem kompatible med en bred vifte af hovedtelefoner og højttalere. Deres kompakte størrelse optager kun lidt plads på skrivebordet og bør passe ind i ethvert moderne miljø.

Læs også Sådan har du aldrig hørt musik før Audeze LCD-X og HiFiMAN Arya, begge i den nyeste version, lyder vidt forskelligt. At udpege en vinder er alligevel så godt som umuligt.

HiFiMAN EF500 og EF400: Pris og tilgængelighed

Med en pris på henholdsvis 459 dollar og 299 dollar er HiFiMAN EF500 og EF499 overkommelige valg, og de lover begge exceptionel værdi for pengene. De er tilgængelige nu via HiFiMANs onlinebutik. Husk at angive 110 eller 220 volt.

Mere info: hifiman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Scroll to Top