Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bravia Theatre U: Skulderhøjttaler fra Sony med Dolby Atmos

Sonys nye skulderhøjttalere med neckband, Bravia Theatre U, lover en personlig hjemmebio-oplevelse med Dolby Atmos og 360 Spatial Sound.

Skrevet af / 17/04/2024 - 18:00
Bravia Theatre U: Skulderhøjttaler fra Sony med Dolby Atmos

Sony har netop annonceret sin nyeste skulderhøjttaler med neckband, Bravia Theatre U, som lover en omsluttende lydoplevelse med Dolby Atmos og 360 Spatial Sound, når den tilsluttes kompatible Bravia-TV’er.

Bravia Theatre U er efterfølgeren til Sonys tidligere skulderhøjttaler, SRS-NS7 og har som mål at levere endnu bedre lydkvalitet og funktionalitet. Den nye højttaler skulle kunne omgive dine ører med imponerende lyd og samtidig give dig frihed til at justere lydstyrken efter eget ønske uden at forstyrre omgivelserne.

Sony Theatre U 4
Foto: Sony

En spændende ny funktion er Speaker Add, som giver dig mulighed for at tilslutte to Bravia Theatre U-højttalere til ét TV. Det betyder, at hver seer kan nyde klar og fordybende surroundlyd med individuel volumenkontrol.

Læs også Sony HT-A9: Sikke en surround-lyd! Med HT-A9 har Sony tænkt helt nyt og løst et stort problem inden for hjemmebiolyd, nemlig placering af højttalerne. Og det fungerer virkelig godt!

Den foregående model, SRS-NS7, havde nogle børnesygdomme, såsom udfordringer med parring og nogle bugs i samspil med undertegnedes Bravia TV. Det betød, at vi besluttede ikke at teste den, da den virkede noget halvfærdig. Dolby Atmos-effekten var heller ikke helt optimal. Det er derfor spændende at se, om Sony endelig har formået at løse problemerne med Bravia Theatre U.

Sony Theatre U 1
Foto: Sony

Hvis den nye skulderhøjttaler kan leve op til løfterne om forbedret lydkvalitet, problemfri tilslutning og en virkelig fordybende Dolby Atmos-oplevelse, kan den blive et meget interessant produkt for dem, der ønsker en god TV- og hjemmebiografoplevelse uden et traditionelt højttalersystem.

Sony Theatre U 3
Illustrasjon: Sony

Sony Bravia Theatre U: Pris og tilgængelighed

Skulderhøjttaleren Sony Bravia Theatre U kan forhåndsbestilles nu, og prisen er 2.300 kroner.

Mere info: sony.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Lyd & Billede
Scroll to Top