Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Rygte: YouTube vil give direkte adgang til spil fra kanalen

YouTube sigter mod at blive en helhedsløsning for både streamet video og spilunderholdning.

Skrevet af / 26/06/2023 - 17:30
Rygte: YouTube vil give direkte adgang til spil fra kanalen

Spil er en stor ting på YouTube, men her handler det enten om at streame spil, at se store gaming-turneringer, eller om at finde guider til at komme igennem konkrete spil.

Men det ville da være fedt, hvis man kunne springe direkte fra en video om et spil til selv at spille det. Det var lidt af tanken bag spilstreamingtjenesten Stadia, som eksisterede i næsten tre år, før den blev skrottet.

Læs også Google siger farvel til spil-streaming Den 18. januar 2023 er det slut med Googles cloud-baserede spiltjeneste. Brugere får deres penge tilbage.

Men nu rapporterer Wall Street Journal, at YouTube har gang i interne tests af et produkt til at spille onlinespil. Avisen har set en e-mail sendt fra YouTube til moderselskabet Google.

Heri blev medarbejderne inviteret til at teste et nyt YouTube-produkt kaldet “Playables”, der blandt andet skulle indeholde et arkadespil kaldet Stack Bounce.

Læs også Guide: Apple Arcade, Google Stadia, Netflix Games, Xbox Cloud Gaming Kom i gang med seriøs gaming på din iPhone eller Android-mobil.

For at spille dem skulle det enten være nok at gå til YouTube-siden, enten i din browser eller via YouTube-app’en på Android- og Apple-mobiler. Meget nemmere end Stadia.

En talsmand for YouTube siger til Wall Street Journal: “Gaming har længe været et fokusområde for YouTube. Vi eksperimenterer konstant med nye funktioner, men har intet at fortælle på nuværende tidspunkt.”

Kilde: Wall Street Journal

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Scroll to Top