Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

UPS designet til gamere

Schneider Electric lancerer APC Back-UPS Pro Gaming, en batteribackup, der er specielt designet til at beskytte gamerudstyr mod strømafbrydelser og levere en stabil strømforsyning uanset strømspidser og afbrydelser.

Skrevet af / 30/06/2024 - 10:05
UPS designet til gamere

En UPS (Uninterruptible Power Supply) findes på mange hjemmekontorer for at sikre, at arbejdet fortsætter selv under strømafbrydelse, og nu lancerer Schneider Electric (som har været i branchen for uafbrydelig strømforsyning i 40 år) en model, der er specielt rettet mod gamere, streamere og influencere – APC Back-UPS Pro Gaming.

Når UPS’en trækker strøm fra backup-batteriet, er det tydeligt synligt fra alle vinkler via en farveskiftende ring, der viser status for den resterende batteristrøm samt detaljer om strømspidser, -dyk, -udfald og fejl i bygningens ledningsnet.

På bagsiden er der fire batteribackup-stik og to ekstra stik, der er designet til at beskytte mod usikre strømspidser og “hårde nedlukninger”, der kan beskadige udstyret permanent.

På forsiden er der tre USB-porte til opladning af f.eks. gaming-headsets og mobiltelefoner.

Pålidelig strøm og internetforbindelse er afgørende for nutidens gamere og influencere. Enhver strømspids, energispids eller strømafbrydelse kan have stor indflydelse på både udstyr og forbindelsen til deres publikum over hele verden. Med lanceringen af APC Back-UPS Pro Gaming sikrer vi, at dyr og følsom elektronik som f.eks. gaming-pc’er og spilsystemer fra Sony, Microsoft og Nintendo forbliver beskyttet mod elektriske skader. På den måde kan fremtidens gamere og influencere opleve førsteklasses pålidelighed, når de har mest brug for det,” siger Elliott Turek, Director of Category Management, Schneider Electric Europe.

Anslået driftstid: Gaming-pc med én skærm – 10 minutter, gaming-laptop med én skærm – 20 minutter, Xbox Series X og 55-tommers TV – 15 minutter, PlayStation 5 og 55-tommers TV – 11 minutter.

APC Back-UPS Pro Gaming har en maksimal effekt på 1.320 W, vejer 12,34 kg og måler 292 x 104 x 409 mm (H x B x D).

APC-Back-UPSProGaming1 APC-Back-UPSProGaming2 APC-Back-UPSProGaming3
<
>
APC Back-UPS Pro Gaming. (Foto: Schneider Electric)

Pris og tilgængelighed

APC Back-UPS Pro Gaming er tilgængelig nu i farverne Arctic (BGM1500) og Midnight (BGM1500B) og koster 599 Euro.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Scroll to Top