Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Razer lancerer en ny og lettere DeathAdder

Baseret på den prisbelønnede DeathAdder V3 Pro har Razer udviklet en ny gamingmus, kaldet DeathAdder V3 HyperSpeed - som er lidt lettere og billigere end originalen.

Skrevet af / 25/06/2024 - 11:15
Razer lancerer en ny og lettere DeathAdder

Razer fortæller, at de har solgt mere end 20 millioner enheder af deres DeathAdder-serie, og at de i udviklingen af den nye model har behandlet formen, designvinklerne, højdejusteringerne osv. med den største omhu og testet og valideret justeringerne for at opfylde kravene fra både professionelle og samfundet.

Den nye DeathAdder V3 HyperSpeed vejer kun 55 gram, hvilket er 12 procent mindre end DeathAdder V3 Pro, der vejer 63 gram (i parentes bemærket vejer undertegnedes mus, Logitech MX Master 3S, 141 gram).

Razer HyperSpeed Wireless skal sikre pålidelig forbindelse med lav latenstid, og musen kan også opgraderes til 8.000 Hz trådløs pollingfrekvens med Razer HyperPolling Wireless Dongle, der sælges separat.

Musen er udstyret med Razer Optical Mouse Switches Gen-3 og Razer Focus X 26K optisk sensor og er beregnet til op til 100 timers brug på en enkelt opladning.

Pris og tilgængelighed

Razer DeathAdder V3 HyperSpeed er tilgængelig nu og koster 120 euro.

Læs også Velskabt klassiker Deathadder V3 Pro er seneste model i en serie med 17 år på bagen. Men indholdet er helt moderne.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Scroll to Top