Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Computex 2024: Asus ROG Ally X øger indsatsen

Asus' håndholdte Windows-spillekonsol, ROG Ally, har fået et X på bagsmækken - og større slagvolumen i maskinrummet.

Skrevet af / 03/06/2024 - 07:00
Computex 2024: Asus ROG Ally X øger indsatsen

Asus skyder Computex i gang med en ny udgave af deres håndholdte Ally-spillekonsol. Den nye version har fået navnet ROG Ally X. Messen åbner officielt tirsdag, men tradtionen tro afslører alle de store producenter deres nyheder på forhånd.

X-udgaven er ikke en helt ny model, men snarere en opgraderet udgave af den eksisterende konsol. ROG Ally X hæver barren med flere hardwareforbedringer, herunder mere lagerplads, større og hurtigere hukommelse, bedre batteri og joysticks, der skulle løfte Windows-håndholdt gaming til nye højder.

L&B Home er på besøg i Taiwan for at se nyhederne på Computex-messen. Blandt dem den nye Asus ROG Ally X. (Foto: Dyllan Debord)
Læs også Asus får Steam Deck til at ligne en dinosaur Håndholdte gamingcomputere tager et tigerspring med Asus ROG Ally, som kvaser konkurrenterne og løfter drømmen om seriøs, mobil gaming til nye højder!

Asus ROG Ally X har fået 1 TB SSD-lager, 24 GB LPDDR5X-7500 RAM og et 80 Wh batteri. Det er en fordobling af både lagerplads og batterikapacitet. Joystickene er også blevet mere præcise, og endelig har konsollen fået to USB-C-porte i stedet for den gamle XG Mobile-port, hvilket giver adgang til mere tilbehør.

Noget, der til gengæld ikke er ændret, er processoren. Det er den samme AMD Ryzen Z1 Extreme som i sidste års model. Styresystemet er fortsat Windows 11.

Asus ROG Ally X har plads til mere end sidste års model. (Foto: Asus)

Pris og tilgængelighed

ROG Ally X kan forudbestilles nu og vil være tilgængelig den 22. juli til en anbefalet pris på 6.999 kroner.

Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Scroll to Top