Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

AOC Gaming C27G4ZXE – hurtig gamingskærm til lav pris

Hvis hastighed er vigtigst, er Full HD-opløsning stadig svaret. AOC's nye krumme 27" er hurtig uden at sprænge budgettet.

Skrevet af / 01/07/2024 - 14:20
AOC Gaming C27G4ZXE – hurtig gamingskærm til lav pris

Bedst, som vi troede, at vi havde set den sidste gaming-skærm i Full HD-opløsning (1.920 x 1.080 pixel), lancerer AOC’s undermærke, AGON, endnu en af slagsen: Den buede 27″ AOC Gaming C27G4ZXE. Og det kan der være en god nok grund til. Den lave opløsning gør det nemlig muligt at opnå højere opdateringshastighed på skærmpanelet. Og som en tilgift kan også mindre kraftige grafikkort levere høj hastighed i Full HD-opløsning, da der skal optegnes færre pixel på skærmen end i højere opløsninger.

Med en opdateringshastighed på 280 Hz leverer AOC GAMING C27G4ZXE et helt jævnt gameplay, hvor selv de hurtigste bevægelser står klart. C27G4ZXE er udstyret med et hurtigt VA-panel med et kontrastforhold på 4000:1 og HDR10-understøttelse.

(Foto: AOC)

For at eliminere iturevne billeder og hakken understøtter AOC C27G4ZXE Adaptive-Sync, som synkroniserer skærmens opdateringshastighed med GPU’ens signal.

Pris og tilgængelighed

AOC GAMING C27G4ZXE kan købes nu, og prisen på 1.599 kroner gør den til en af de billigste 280 Hz-skærme.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Scroll to Top