Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nye Xbox-konsoller: Endelig uden drev

Xbox Games Showcase havde meget at byde på i år, primært tre nye konsoller; heriblandt en diskløs Xbox Series X, som digital-entusiaster har drømt om.

Skrevet af / 11/06/2024 - 18:00
Nye Xbox-konsoller: Endelig uden drev

Xbox Series X Digital Edition, som den hedder, leveres i en stilfuld ‘Robot White’-farve og dropper diskdrevet for at komme ned på en mere overkommelig pris på 450 dollars. Ellers er indmaden identisk med den almindelige Series X. Dermed kan Game Pass-brugere endelig opgradere til flagskibet uden at betale for et diskdrev, de aldrig kommer til at bruge.

Men det stopper ikke der. Microsoft afslørede også en limited edition ‘Galaxy Black’ Series X med et stjernespækket design og en stor 2TB SSD. Denne galaktiske skønhed vil koste dig 600 dollars, men det er måske en lille pris at betale for at kunne installere hele sit Game Pass-bibliotek på én gang.

Og endelig, for de af os med lidt mindre pengepung og ambitioner, kommer der en opgraderet Series S i samme ‘Robot White’-farve. Her fordobles lagerpladsen fra den oprindelige til 1 TB, men prisen er stadig overkommelige 350 dollars. Ikke dårligt!

Xbox Series X Digital Editon Series S 1TB Series X Galaxy Black 2TB new gaming consoles
Foto: Microsoft

Hvornår kommer de nye Xboxe?

Alle tre konsoller kommer på markedet i løbet af »holiday 2024«, hvilket på Microsoft-sprog betyder engang i november eller december. Amerikanerne kan formentlig forvente dem på butikshylderne i tide til Black Friday, men det er endnu uvist, om det samme gælder her til lands.

Oplysninger om forudbestilling og priser for andre regioner følger i løbet af de kommende måneder.

Læs også Her er Xbox Series X! Microsofts nye spilkonsol byder på fornem grafik og fede spiloplevelser – som skabt til at nydes på en stor, skarp TV-skærm!

Nye spil

Men der var selvfølgelig ikke kun hardwarenyheder på messen. Vi fik også nogle saftige spilopdateringer, bl.a:

  • Doom: The Dark Ages, en ny tilføjelse til den ikoniske serie, blev annonceret med en blodig trailer. Tænk Doom, men med sværd og magi. Kommer i 2025.
  • Vi fik omsider lov til at se noget gameplay fra det kommende Indiana Jones-spil. Piskesmældende eventyr forude!
  • Og Starfield, Bethesdas episke sci-fi-rollespil, afslørede sin første store udvidelse kaldet Shattered Space. Mere rumepos i vente, med andre ord.

Der var med andre ord noget for enhver smag på dette års Xbox Games Showcase. Men den største nyhed for os er den drevløse flagskibskonsol.

Nu skal vi bare starte nedtællingen til jul og begynde at spare op.

Læs alle højdepunkterne fra Xbox Games Showcase 2024 her.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Scroll to Top