Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Netflix udvider med spil-streaming

Kan komme allerede til næste år.

Skrevet af / 15/07/2021 - 14:21
Netflix udvider med spil-streaming

Streaming af spil via skyen er ved at blive ‘big business’ på linie med musikstreaming og streaming af film og tv-serier. Både Apple, Google og Microsoft har allerede kastet sig over spil-streaming med tjenesterne Apple Arcade, Google Stadia og Xbox Cloud Gaming, og nu er turen så kommet til verdens største streamingudbyder, Netflix. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.

Læs også Få dit fix af gaming og tv-serier fra Apple! Apple TV+ kommer d. 1. november, mens Apple Arcade slippes løs allerede d. 19. september.

Har ansat kendt ekspert

Streaming-giganten har ifølge Bloomberg ansat amerikaneren Mike Verdu, der tiltræder en stilling som ‘Vice President of Game Development’. Verdu har tidligere arbejdet for spilfirmaet Electronic Arts med spiltitler som ‘Sims’ og ‘Plants vs. Zombies’ samt for Facebook, hvor han stod i spidsen for udvikling af spil og andre underholdnings-apps til VR-hovedsættet Oculus.

Mike Verdu er netop blevet ansat hos Netflix som ‘Vice President of Game Development’. Verdu har tidligere arbejdet for spilfirmaet Electronic Arts med spiltitler som ‘Sims’ og ‘Plants vs. Zombies’ samt for Facebook, hvor han stod i spidsen for udvikling af spil og andre underholdnings-apps til VR-hovedsættet Oculus. (Foto: Venturebeat)

Gaming på Netflix koster ikke ekstra

Netflix planlægger ikke at lancere en ny, separat tjeneste, udtaler kilder til Bloomberg. I stedet vil spil blive en integreret del af tjenestens eksisterende indhold side om side med andre nye typer af indhold som stand-up og dokumentarer, og det er ikke hensigten, at Netflix-brugerne skal til at betale ekstra for at få adgang til det nye indhold.

Bloomberg forventer, at de første spiltitler vil dukke op på Netflix i løbet af det kommende år. Netflix er allerede i fuld gang med at søge efter medarbejdere til projektet.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

0
Lyd & Billede
Scroll to Top