Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHED

Nu er Apple leverandør af streaming og gaming

Apple TV+ kommer d. 1. november, mens Apple Arcade slippes løs allerede d. 19. september.

Skrevet af - Publiceret 11/09/2019 - 17:58
Nu er Apple leverandør af streaming og gaming

Allerede i marts måned, da Apple under overskriften “It’s Showtime” præsenterede en hel syndflod af nye tjenester inden for streaming, gaming, nyheder, etc., stod det klar, at verdensfirmaet fra Cupertino er ved at flytte sit fokus væk fra fysiske produkter.

Og det blev endeligt bekræftet i går aftes. For da Apple løftede sløret for de tre nye iPhone-modeller samt et nyt Apple Watch og en ny iPad, blev der også sat lanceringsdatoer på tjenesterne Apple TV+ og Apple Arcade. Ligesom det også nu er officielt bekræftet, at begge tjenester kommer til Danmark!

Apple TV+

Den nye streaming-tjeneste med film og tv-serier skal tage kampen op mod Netflix, Amazon Prime Video og den kommende Disney+ kanal.

Apple har allieret sig med en lang række ret imponerende navne fra film- og tv-branchen, som producerer eller spiller med i nye serier og film, som kun bliver tilgængelige via Apple TV+.

Ved præsentationen i går aftes bekræftede Apple, at Apple TV+ lanceres den 1. november i over 100 lande. Ved lancering vil man kunne se tv-serier såsom See med Jason Momoa, The Morning Show med Reese Witherspoon og Jennifer Aniston, og Truth Be Told med Aaron Paul.

“Med Apple TV+ præsenterer vi helt originale historier fra de bedste, klogeste og mest kreative hjerner, og vi ved, at seerne vil kunne finde deres yndlingsprogram eller -film på vores tjeneste,” siger Zack Van Amburg, Apples leder af Worldwide Video, i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

“Alle originale produktioner på Apple TV+ fortæller en unik historie set fra et frisk perspektiv og med et klart budskab, og har alle til formål at underholde, sammenknytte og inspirere mennesker til kulturelle samtaler.”

Apple TV+ bliver tilgængelig via Apple TV app’en til Apple TV, iOS, Mac og andre platforme, herunder Smart TV fra LG, Samsung og Sony samt på Roku og FireTV.

Apple TV+ vil kunne ses på en række forskellige slags enheder. (Foto: Apple)

Den månedlige pris bliver på blot 39 kroner, og abonnementet kan man dele med op til 6 familiemedlemmer. Køber man en ny Apple-enhed får man et års gratis adgang til Apple TV+ med i købet.

Apple Arcade

I marts måned fortalte Tim Cook, at spil var de mest populære apps i App Store. Derfor har Apple valgt at lancere Apple Arcade, som bliver en integreret del af App Store og tilbyder ubegrænset download af mere end 100 spil mod betaling af et fast, månedligt beløb.

Apple Arcade, som tjenesten hedder, bliver tilgængelig allerede fra d. 19. september (på iPhone, iPad og Apple TV kommer til d. 30. september, mens Mac først er klar til oktober), og kommer ligeledes til at koste 39 kroner per måned.

Apple Arcade bliver tilgængelig på iPhone d. 19. september. (Foto: Apple)

I en pressemeddelelse, som Apple udsendte efter præsentationen i går aftes, siger Phil Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing, bl.a.:

“Vi er rigtigt glade for at kunne lancere Apple Arcade i App Store. Et håndplukket udvalg af over 100 nye og eksklusive spil fra mange af de mest innovative spiludviklere i verden er det perfekte supplement til App Stores nuværende enorme katalog over spil.”

Han fortsætter:

“Vi tror, at kunder i alle aldre vil glæde sig meget over, at et enkelt abonnement giver hele familien ubegrænset adgang til det fulde katalog over fantastiske Apple Arcade-spil – og alt sammen uden reklamer og uden tilkøb, samtidig med at hvert spil opfylder Apples høje standarder for anonymitet.”

Ingen af spillene i Apple Arcade-universet vil man kunne finde andre steder. Alle spillene er reklamefri, og de kan spilles offline. Med næste tvOS-opdatering vil man også kunne tilslutte Xbox- og PlayStation-controllere til Apple TV.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top