Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Poker Face – SkyShowtime byder på massiv serielancering

Det vælter ind med nye film og TV-serier på SkyShowtime.

Skrevet af / 26/05/2023 - 22:08
Poker Face – SkyShowtime byder på massiv serielancering

I september sidste år (efter en fusion mellem Comcast og Paramount) blev den nye streamingtjeneste SkyShowtime lanceret i Norden. Selskaberne gik sammen om den nye abonnementsbaserede streamingtjeneste i mere end 20 europæiske lande, med potentiale til at nå 90 millioner husstande.

SkyShowtime byder blandt andet på film og serier fra Paramount (såsom Top Gun: Maverick) og Universal Pictures.

Multitalentet Taylor Sheridan arbejder udelukkende for Paramount Pictures, og så længe streamingtjenesten Paramount+ eksisterede her til lands, var det dér, man loggede ind for at se Sheridans serier. Men nu kan du også finde hans serier (Yellowstone, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Special Ops: Lioness) på SkyShowtime.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Nu har streamingtjenesten varslet at den vil sende en række nye originalserier, deriblandt Rian Johnsons længe ventede Poker Face.

Poker Face

Poker Face er en mysterie-serie på ti afsnit, der følger Natasha Lyonnes figur, Charlie, som har en ekstraordinær evne til at vide, om nogen lyver. Hun tager afsted i sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stop møder hun en ny gruppe personer og mærkelige forbrydelser, som hun ikke kan lade være med at løse.

Serien er skabt, skrevet, instrueret og produceret af den Oscar-nominerede filmskaber Rian Johnson, kendt som forfatter, instruktør og producer af de populære Knives Out-film. Lyonne er også ansvarlig producer, manuskriptforfatter og instruktør på serien.

Natasha Lyonne, “Poker Face”, 1. sæson (Foto: SkyShowtime)

Mindre end et år efter lanceringen i Norden vil SkyShowtime have lanceret ti nye originalserier.

Under den igangværende internationale filmfestival i Cannes, kunne SkyShowtimes topchef, Monty Sarhan, afsløre den kommende storsatsning:

SkyShowtime koncentrerer sig om Europa, og vi er stolte af at kunne lancere originalprogrammer på tværs af alle vores markeder. At have premiere på et så stærkt og imponerende opbud som 10 originalserier i vores første år er ganske enkelt ikke set før fra en ny tjeneste. Som hjemsted for nogle af de mest fængslende eksklusive programmer, der repræsenterer det bedste fra Hollywood og regionen samt et fantastisk udvalg af film, fokuserer SkyShowtime på at levere førsteklasses indhold til en god pris til kunder i hele Europa.”

SkyShowtime har blandt andet premiere på den finsk-svenske produktion Kodenavn: Annika – tjenestens første nordiske originalserie i regionen – senere i år.

Kodenavn: Annika

Kodenavn: Annika (arbejdstitlen var ID) er en finsk-svensk krimiserie. Historien handler om den finske kunstsvindel-efterforsker Emma, ​​der går undercover for at infiltrere et auktionshus i Stockholm, og undersøge firmaets forbindelse til en berygtet hvidvasker kendt som Blanko. For at gå ubemærket hen vælger Emma Annikas cover-identitet, en temperamentsfuld selskabsdame, der lever for vilde fester, stoffer og alkohol, og som er det stik modsatte af den rolige og beherskede Emma.

Under denne vilde facade begynder døre at åbne sig til den skjulte verden af ​​kunstsvindel på højt niveau. At indtage identiteten som Annika betyder dog, at Emma må konfrontere minder fra fortiden, som hun har gjort sit bedste for at glemme.

Læs også Bedre end etteren! Daniel Craig har fundet sig en ny og vellykket franchise efter sin Bond-exit.

Django

Django er løst baseret på kultfilmen af ​​Sergio Corbucci. Dette er historien om en mand, der søger hævn, men ender med at kæmpe for noget større. Texas, sidst i 1800-tallet: Django ankommer til en forladt by i bunden af ​​et krater: New Babylon. Django leder efter de mænd, der dræbte hans familie, men opdager, at hans datter Sarah overlevede, og bor der. Sarah er nu 20 år gammel og skal giftes med John Ellis, grundlæggeren af ​​New Babylon, og endnu vigtigere, hun har ikke lyst til at være i nærheden af Django.

Django giver ikke så let op, og er villig til at gøre hvad som helst for at få en ny chance med sin datter. Django, Sarah og John er dog fanget i et net af mørke hemmeligheder, der bare venter på at komme frem i lyset.

“Django” Foto: Skyshowtime

The Curse

The Curse er en genrebrydende serie, der udforsker, hvordan en påstået forbandelse forstyrrer forholdet mellem et nygift par, mens de forsøger at blive gravide, samtidig med at de medvirker i deres problemfyldte nye HGTV-serie. The Curse er skabt og produceret i samarbejde med Benny Safdie (Good Time, Uncut Gems) og Nathan Fielder, som også er instruktør. Serien har Fielder, Safdie og Emma Stone (La La Land) i hovedrollerne.

Stone er også executive producer sammen med Dave McCary og Ali Herting gennem hans produktionsselskab Fruit Tree. Josh Safdie og Ronald Bronstein er også executive producers. Blandt gæstestjernerne i serien ser vi f.eks. de Oscar-nominerede Barkhad Abdi (Captain Phillips), Corbin Bernsen (L.A. Law) og Constance Shulman (Orange Is the New Black).

Special Ops: Lioness

Fra Taylor Sheridan kommer Special Ops: Lioness, baseret på virelig begivenheder. Serien følger Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), og en hård og passioneret gruppe af unge marinesoldater, der rekrutteres til Lioness Engagement-teamet, for at hjælpe med, at bekæmpe en terror-organisation indefra.

Zoe Saldaña spiller Joe, stationschefen for Lioness-programmet, som har til opgave at træne, administrere og lede sine kvindelige undercover-agenter.

“Special Ops: Lioness” (Foto: SkyShowtime)

Yellowstone

Stjerneskuespilleren Kevin Costner spiller John Dutton, patriarken for ​​en ranch-familie i Montana, og ejer af den største ranch i USA. Dette er historien om Duttons kamp for at forsvare sit land og sin familie mod et indianerreservat og ejendomsudviklere.

Sundhedsproblemer og familiehemmeligheder lægger pres på Dutton-familien, og politiske ambitioner og eksterne partnerskaber truer deres fremtid.

PS! Paramount besluttede for nylig at Yellowstone skulle nedlægges (!) efter 5. sæson.

Læs også Game over! Paramount bekræfter nu at Yellowstone-serien afsluttes.

1923

Oscar-nominerede Taylor Sheridan står bag 1923, den næste del af Yellowstone-historien, efter den kritikerroste serie 1883.

De garvede skuespillere Harrison Ford og Helen Mirren har hovedrollerne i 1923, som introducerer en ny generation af Dutton-familien, og udforsker det tidlige 20. århundrede. Pandemier, tørke, afslutningen på forbudstiden, og de hårde 1930’ere plager det bjergrige område mod vest, hvor Dutton-familien bor og arbejder.

Nu venter vi på 2. sæson.

 

Tulsa King

Sheridan står også bag Tulsa King, hvor Sylvester Stallone spiller New Yorks mafiaboss Dwight “The General” Manfredi, som bliver løsladt fra fængslet efter 25 år, og bliver sendt direkte i eksil af sin chef, for at etablere en underafdeling i Tulsa, Oklahoma.

Da han i stigende grad indser, at mafiafamilien måske ikke har hans bedste interesser på sinde, opbygger Dwight langsomt et mandskab af meget atypiske figurer, for at hjælpe ham med at etablere et nyt kriminelt imperium – på et sted, der for ham lige så godt kunne have været en anden planet.

Også her venter vi nu på 2. sæson.

Læs også Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.

Halo

Baseret på den ikoniske Xbox®-franchise bringes Halos episke univers og figurer til live i denne nye originale dramaserie. Halo revolutionerede den måde, folk tænker på ocmputerspil på, og er vokset til et globalt underholdningsfænomen med mere end 81 millioner solgte eksemplarer på verdensplan.

I den nye TV-serie Halo foregår handlingen i det populære computerspils-univers, der først blev skabt i 2001, og dramatiserer en konflikt i det 26. århundrede mellem menneskeheden og en fremmed trussel kendt som Pagten. Halo vil kombinere dybt personlige historier med action, eventyr og en rigt gengivet fremtidsvision.

“Halo” (Foto: SkyShowtime)

Babylon

Babylon, storfilmen af Damien Chazelle, er et originalt og storladent drama, der foregår i 1920’ernes Los Angeles, og har Brad Pitt, Margot Robbie og Diego Calva i hovedrollerne, med en ensemble-besætning, der omfatter Jovan Adepo, Li Jun Li og Jean Smart.

Det er en historie om overdrevne ambitioner og utrolig overdådighed, der kortlægger flere personligheders stigning og fald i en æra med uhæmmet dekadence og forfald i det tidlige Hollywood.

Babylon (Foto:SkyShowtime)

Bros

Komikergeniet Billy Eichner (Billy on the Street) og hit-filmmagerne Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall) og Judd Apatow står bag Bros.

En smart, sød og oprigtig komedie om, hvor vanskeligt det er at finde et andet menneske, man kan udstå at dele livet med.

Bros (Foto: SkyShowtime)

M3GAN

M3GAN er et vidunder af kunstig intelligens, en naturtro dukke, programmeret til at være et barns bedste følgesvend, og en forælders største allierede. M3GAN blev designet af den geniale robottekniker Gemma (spillet af Get Out‘s Allison Williams). Den kan lytte, observere og lære, efterhånden som den bliver ven, lærer, legekammerat og beskytter for det barn, den er knyttet til.

Da Gemma pludselig bliver ansvarlig for sin pludseligt forældreløse otte-årige niece, Cady, er Gemma usikker og uforberedt på at blive forælder. Under intenst pres på arbejdet beslutter Gemma sig for at parre sin M3GAN-prototype med Cady, i et forsøg på at løse begge problemer – en beslutning, der vil få fuldkommen uanede konsekvenser.

M3GAN (Foto: SkyShowtime)

She Said

Carey Mulligan (Promising Young Woman) og Zoe Kazan spiller hovedrollerne som New York Times-reporterne Megan Twohey og Jodi Kantor, som sammen afslører en af ​​de vigtigste historier i en generation: en historie, der knuste årtiers tavshed om seksuelle overgreb i Hollywood, og som bidrog til forandringer i den amerikanske kultur, der fortsætter den dag i dag.

Fra producenterne af 12 Years a Slave og Moonlight er denne film baseret på New York Times opsøgende undersøgelse om Jodi Kantor, Megan Twohey og Rebecca Corbett, samt New York Times bestselleren She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement af Jodi Kantor og Megan Twohey.

She Said (Foto: SkyShowtime)

PS! Gå heller ikke glip af disse serier – som allerede nu kan streames på SkyShowtime:

Læs også:

1883, sæson 1

Mægtigt western-epos!

Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.

Two Weeks to Live

Sarkastisk britisk letvægtshumor

Den nye streaming-tjeneste Paramount+ lanceres med Maisie Williams som rapkæftet eremit, der brat lukkes ud i livet. Morsomt, men noget uforløst.

Læs mere

Rabbit Hole, sæson 1

Aktuel og legende paranoia-thriller

Big data ser dig – og Kiefer Sutherland gør sit bedste for at forvirre dig i en lidt ujævn konspirations-thriller.

Læs mere
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top