Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sylvester Stallones Tulsa King vender tilbage i efteråret

Fans af en slagfærdig og hårdtslående Sly Stallone kan til efteråret se frem til mere spas og ballade i Tulsa.

Skrevet af / 02/07/2024 - 00:01
Sylvester Stallones Tulsa King vender tilbage i efteråret

Serieskaber og manuskriptforfatter Sheridan er nok mest kendt for sine storslåede westernserier, som centrerer sig omkring den magtfulde Dutton-klan på kvægranchen i Montana. Med Yellowstone, 1883 og 1923 har Sheridan virkelig sat Paramount og SkyShowtime på streaming-landkortet.

Men i efteråret 202 lancerede multitalentet en helt anden serie – og gav nyt liv til ikonet Sylvester Stallone.

Læs også Ventetiden er næsten forbi! SkyShowtime-chefen bekræfter, at både Ford og Mirren er i fuld gang med optagelserne til sæson 2 af Yellowstone-prequel-serien.

I Tulsa King møder vi Dwight ‘The General’ Manfredi (Sylvester Stallone), som er en mafiagangster af den rigtig gamle skole. Han har netop afsluttet 25 år på vand og brød uden at sladre om en eneste af sine mafiakumpaner i New York. 

Da han kommer ud, forventer han mere end et klap på skulderen, men sådan går det ikke. Mafiafamilien har ikke brug for en ‘dinosaur’ i New York, så han bliver sendt i eksil et sted, hvor han kan gøre mindst mulig skade; af sted til et gudsforladt og pandekagefladt bonderøvsland. (tænk et kæmpemæssigt Polen med kvæg og oliepumper i stedet for svin) Oklahoma er stedet.

Tulsa bliver hans nye kongerige.

 

Dwight har selvfølgelig ikke tænkt sig at lægge sig ned og dø, han bider tænderne sammen og er overbevist om, at han kan opbygge et nyt imperium – i en by, der er praktisk talt fri for kriminalitet.

Forviklinger og sjove episoder opstår, når den hårdtslående, brovtende årgangsgangster stormer ind i den nærmeste marihuanabutik (som i øvrigt er lovlig) og forlanger 20 procent af salget for at beskytte dem mod kriminelle bander.

“Hvilke bander?” spørger den forvirrede indehaver. 

Læs også Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.

Nu bekræfter streamingtjenesten SkyShowtime, at sæson 2 får premiere den 18. september i år.

Det er allerede bekræftet, at Stallone vender tilbage i rollen som The General.

Tulsa King sesong 1 9
Tulsa King, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

I en tidligere pressemeddelelse uddybede Tanya Giles fra Paramount:

The huge success we’ve had with Tulsa King and Sylvester Stallone opens up possibilities with Taylor Sheridan, who consistently, his mind works in terms of universes and backstories, so I think there’s always a possibility that there’s more to that universe and more to that story.

Netop nu indspilles sæson 2 i Oklahoma og Atlanta. Sheridan er fortsat med som producent og medforfatter.

Forvent yderligere kriminelle narrestreger og komiske situationer, når den livserfarne mand fra storbyen kolliderer med redneck-livsstilen i USA’s “Heartland”.

Læs også Skruen strammes! I sin tredje omgang står fixeren Mike McLusky over for sine største udfordringer i den helvedesagtige fængselsby - og leverer en djævelsk god sæson.

Stallone vender tilbage som Manfredi i anden sæson, og hovedparten af hovedrolleindehaverne genindtaget deres roller, heriblandt Martin Starr som Bodhi, Andrea Savage som Stacy, Max Casella som Manny, Jay Will som Tyson, Domenick Lombardozzi som “Chickie” Invernizzi, Vincent Piazza som Vince, Garrett Hedlund som Mitch, og Dana Delany som Margaret. Derudover kommer vi til at se Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough og Frank Grillo.

Tulsa King sesong 1 7
Tulsa King, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

I sæson 2 fortsætter Dwight (Stallone) og hans folk med at opbygge og forsvare deres voksende imperium i Tulsa, men netop da de har fået fodfæste, indser de, at de ikke er de eneste, som vil gøre krav på territoriet.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Kansas City-mafiaen og en yderst magtfuld lokal forretningsmand truer, og Dwight kæmper for at beskytte sin familie og sine folk og samtidig holde styr på alle sine forretninger. Og så har han stadig et udestående opgør i New York …

Tulsa King sesong 1 2
Tulsa King, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top