Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Jessica Albas Trigger Warning topper Netflix

Med sit comeback går Alba direkte til tops på Netflix.

Skrevet af / 24/06/2024 - 12:15
Jessica Albas Trigger Warning topper Netflix

I fredags udgav Netflix den nye actionfilm Trigger Warning – og den gik direkte til tops på streaminggigantens lister over de mest sete film.

Der er ikke noget usædvanligt ved, at Netflix har premiere på en ny actionfilm – der er snesevis af dem hvert år – men det særlige ved Trigger Warning er, hvem vi finder i hovedrollen: Jessica Alba.

Den californiske skuespillerinde er netop fyldt 43 år og har stort set holdt sig ude af filmbranchen siden sin Hollywood-rus i 2010’erne.

Læs også Hvordan er det muligt?! Hatten af for, at det overhovedet er muligt at skabe noget så dødkedeligt og intetsigende ud fra et så spændende tema.

Med film som Sin City: A Dame to Kill For, Machete, Awake, Dark Angel, Stretch, Into the Blue og Fantastic Four-serien fik Alba et solidt fodfæste i Hollywood. Både som en mere end dygtig actionheltinde, men også med flere roller i komedier og dramafilm.

Jessica Alba, “Trigger Warning”. (Foto: Netflix)

Den film, der har gjort stærkest indtryk på hende, er nok Michael Winterbottoms The Killer Inside Me, hvor Alba giver en skræmmende god præstation som offer for Casey Afflecks raseri og vold.

Siden hun næsten lagde sin filmkarriere på hylden, er hun blevet mangemillionær på kosmetik, men nu er den fyrige, alsidige skuespillerinde endelig tilbage.

 

Trigger Warning følger kommandosoldaten Parker (Alba), da hun rejser tilbage til sin hjemby for at finde svar efter sin fars død.

Men det, som specialstyrkesoldaten afdækker, er en dødbringende og mangefacetteret sammensværgelse.

TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING
<
>
Trigger Warning. (Foto: Netflix)

 

Filmen er instrueret af indonesiske Mouly Surya (Marlina the Murderer in Four Acts).

Andre hovedroller i denne actionthriller spilles af Mark Webber, Anthony M. Hall, Tone Bell, Gabriel Basso og Jake Weary.

Læs også Ventetiden er næsten forbi! Paramount har bekræftet premieredatoen for den sidste del af Yellowstone, sæson 5 - og Costner optræder på pressebillederne.

På trods af den lange pause er brugerne af Rotten Tomatoes ikke helt overbeviste om, at filmen er værd at se, men den er alligevel i øjeblikket den mest streamede film på Netflix.

Trigger Warning. (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top